Celebs

Wie rockt de look?

Celebrities en modellen voelen altijd de druk om er goed uit te zien. De paparazzi liggen namelijk overal op de loer! Wekelijks worden de celebs gesnapt in hun dagelijkse outfit. Girlscene zet elke week de verschillende looks op een rij, van Taylor Swift en Ashley Tisdale tot Hilary Duff en Selena Gomez. Het is aan jullie om te stemmen: Wie rockt de look en wie slaat de plank volledig mis?

Selena Gomez
Selena werd gespot op JFK International Airport. Haar jas met leren detail is van Givenchy, haar hoed is van Zara en haar schoenen zijn van Sam Edelman. We zijn jaloers op haar krullende lokken! 

Jennifer Lawrence
Ook Jennifer werd gespot op JFK International Airport. Haar mooie jas is van Iro, de broek van Pam & Gela, de hoed van Rag & Bone, de schoenen van Isabel Marant en de tas is van Coach. 

Ashley Tisdale
Ashley werd gespot in Melrose Place in West Hollywood. Haar zonnebril is van Valentino, haar ketting van Dylanex, haar jas van Iro en haar tas van Céline. 

Kesha

Kesha werd in deze classy outfit gespot op LAX Airport. Wauw, wat een verschil met de Kesha die we gewend zijn. Haar haren zien er super mooi en gezond uit, haar outfit is deze keer niet bloot, maar wel sexy. We love the bag!

Rosie Huntington Whiteley
Rosie werd gespot in Malibu, California.  Zowel haar schoenen, sweater en zonnebril zijn van Isabel Marant. Haar ketting is van Lanvin, haar T-shirt van Paige en haar tas is van Balenciaga. 

Lady Gaga
Gaga werd samen met haar Franse Bulldog gefotografeerd voor haar appartement in New York. Als een echte lady loopt ze de deur uit. Haar hondje draagt dezelfde parel sieraden. Matchy, matchy!

Kim Kardashian
Ook Kim werd samen met dochterlief North gespot voor haar appartement in New York. Ze draagt een grijs oversized T-shirt, een grijze jeans en zwarte laarzen. North heeft haar eigen gepimpte Timberlands aan met Chanel logo. 

Sophie Monk
Sophie werd gespot in Sydney, Australië waar het nu zomer is. Ze draagt een prachtige lange ombre rok met een croptop à la Sandy in Grease. De zwarte leren band om haar rok matcht goed bij de outfit en maakt de outfit stoerder. 

Hilary Duff
Hi Hilary! De actrice/zangeres was heerlijk aan het shoppen bij Isabel Marant in Melrose Place. Ze draagt een comfy outfit en heeft maar liefst twee tassen om. 

Taylor Swift 
Taylor werd gespot samen met haar familie in New York. Een typische Taylor outfit als je het ons vraagt. 

Wie rockt de look?

Bron beeld: Reporters.be

Pin je inspiratie in Pinbook

Must reads 👀