Fashion

De week van de Girlscene redactie: #52

1

Op Girlscene.nl zie je iedere dag artikelen, nieuwtjes en winacties verschijnen. Je weet waarschijnlijk ook wel wie de redactie vormen. Maar hoe gaat het er achter de schermen aan toe? Wat doen deze ladies heel de week op - en buiten - de redactie? Wij geven je elke week een sneak peek behind the Girlscenes, een dagboek vol met foto's van de activiteiten van afgelopen week!

Maandag
De meesten van jullie vieren kerstvakantie, maar de Girlscene redactie zat om 9 uur gewoon achter de laptop om artikelen te tikken. Thari had op de maandagmorgen wel een koffietje nodig om op gang te komen (en stiekem ook omdat de koffie nu nog in een Christmas cup wordt geserveerd bij Starbucks). Het nieuwtje ging over sexting, wat een steeds groter probleem is op middelbare scholen. Waarom het een probleem is, dat lees je in dit artikel

Collega's zijn niet alleen leuk om te hebben voor de gezelligheid, maar ook voor lekkere traktaties! Er waren maar liefst twee jarigen en dat betekende dat we ook twee keer konden smullen. Gefeliciteerd Bregje en Kai, en bedankt voor jullie lekkernijen. Die gaan er wel in! ;-) 

Naast tikken en eten, werd er ook nog gefotografeerd. Vivian ging de straat op om voorlopig voor de laatste keer streetstyle te fotograferen. Toen Vivian eenmaal terug was, was Renée aan de beurt om foto's van haar outfit en de nieuwste Lush producten te maken. Geen slechte maandag, dus! 


Christmas in a cup! 


We zijn inmiddels al helemaal gewend aan onze nieuwe werkplek


We werden maar liefst twee keer getrakteerd door jarige collega's! 


Renée fotografeerde nieuwe producten van Lush, waaronder deze fijne lipscrub

Dinsdag
Terwijl Emma en Renée een nieuwtje aan het schrijven waren, startte Vivian de dag met een kopje koffie van €1. Fijne actie voor koffieleuten zoals wij! Na het schrijven van het nieuwtje ging Renée samen met Thari en Vivian aan de slag met een tutorial. Ze hebben drie kapsels voor je gemaakt die perfect zijn voor oud en nieuw. Natuurlijk moet je haar altijd goed zitten, maar tijdens de jaarwisseling al helemaal! 

Na het filmen gingen Thari en Vivian weer verder met hun dagplanning en Renée was druk met het monteren van de video. Het resultaat zie je binnenkort op Girlscene. Danique kon helaas niet aanwezig zijn op het kantoor, omdat ze buikgriep heeft. Zielig! Uiteraard kon ze het niet laten vanuit huis te werken. ;-) Hopelijk is ze weer beter voor de feestdagen. 

Heb je trouwens al gelezen over de jongen die het uitmaakte met zijn vriendin via YouTube? Dit klinkt als een hufterige actie, maar dit valt in het niet als je weet wat zijn vriendin hem heeft geflikt... We willen niet te veel verklappen, je kunt het zelf lezen (en bekijken) in dit artikel


Koffie is altijd een goede start van de dag


In de ochtend werkten Renee, Thari en Vivian aan drie kapsels die perfect zijn voor oud en nieuw


Sneak peek! 


Leuk pakketje: een mega grote kalender met Karl Lagerfeld's Choupette in de hoofdrol! De kalender is een samenwerking met automerk Opel en is vanaf nu verkrijgbaar voor €33,50 

Woensdag
Een extra korte behind the scenes deze week, dat komt omdat wij ook Kerstmis vieren! Woensdag was dus de laatste dag dat we aan het werk waren, althans Renée en Emma. Vivian en Thari hadden al een dagje eerder vrij en Danique was helaas nog steeds ziek. Kun jij het giechelende zonnetje van de Teletubbies nog herinneren? De zonnebaby is inmiddels 19 jaar en heet Jess Smith. Ben je benieuwd hoe ze er nu uitziet? Klik dan hier

Voordat we naar huis gingen om Kerstavond te vieren, ging Renée aan de slag met een make-up trendartikel en Emma schreef de Gossip Girl(scene). Ondertussen werd er keihard kerstmuziek gedraaid, want tja, dat kon ook niet anders op deze dag. Het hele kantoor zong mee met 'Last Christmas' en 'All I Want For Christmas Is You'. Aan kerstgevoelens geen gebrek! 

De dag stopte iets eerder dan normaal, alle werknemers van EEN Media sloten om 3 uur de computers af om zich klaar te kunnen maken voor kerstavond. 


Renée lakte haar nagels rood, speciaal voor Kerstmis!


Daarna ging ze aan de slag met een trendartikel, waarbij ze dit boek van MAC gebruikte


We zijn verliefd op deze natural look!


We hopen dat jullie fijne kerstdagen hebben gehad!

Wat heb jij deze week gedaan?

Volg Girlscene ook op Instagram: @Girlscene_nl 
De Instagram-accounts van de redactie: @daniquehoofwijk @emmanajade @reneemulckhuijse @vivijayanne en @shellepiep

Until next week!
Liefs, Danique, Emma, Renée, Vivian, Thari en Shelley

LOVE dit artikel
2 meiden hebben deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

1 reactie

  1. 1