News

Hot or not: Nicki Minaj’ The Pinkprint Movie

Als er iemand iets weet van een vervelende break-up dan is het rapper Nicki Minaj wel. Onlangs brak Nicki met haar geliefde Safaree Samuels en om haar pijn en ervaringen te delen heeft ze een video van maar liefst 16 minuten gelanceerd. In The Pinkprint Movie is ze niet bang om te vertellen hoe ze zich voelt en we kunnen zeggen dat het er emotioneel aan toegaat…

The Pinkprint Movie met Nicki Minaj is onderverdeeld in verschillende delen. Zo zie je in deel 1 'The Crying Game' hoe Nicki over straat rijdt met een heel ongelukkig gezicht. Op deze manier hebben we Nicki nog nooit gezien! Nog verrassender is het feit dat we Nicki horen zingen in de video waarna de tranen over haar wangen stromen… Ze huilt over hoe haar relatie op z'n eind is gelopen en dat ze de controle hebben verloren. Terwijl ze zingt over de ups en downs van de relatie eindigt The Crying Game met Nicki in een auto-ongeluk, wat waarschijnlijk symbolisch is voor hun relatie.  

In deel 2 'I Lied' zie je hoe Nicki's ex Safaree haar redt na het ongeluk. Ze gaan naar huis om hun problemen te bespreken. Het wordt gecompliceerd en uiteindelijk belanden ze in bed… Uit dit deel van de video wordt het vooral duidelijk dat het stukgaan van de relatie niet alleen de schuld is van haar ex. Ze zingt 'Eventough I said I didn't need you, I lied to keep you from breaking my heart'. Uiteindelijk verlaat Nicki Safaree en ze zingt: 'People are saying that you have been playing my heart like a grand piano' terwijl ze hem vraagt om door te spelen in deel 3 'Grand Piano'.

Bekijk de video hieronder.

Watch on YouTube


The Pinkprint Movie is onderdeel van Nicki's nieuwe album The Pinkprint. Onder andere I Lied en Grand Piano, wat je hoort in de video, zijn nummers van het album. Ook Anaconda hoor je terug op The Pinkprint.

Is deze video hot or not? Wat vind je ervan dat Nicki op deze manier over haar relatie zingt en rapt?

Bron: Hollywood Life

Must reads 👀