Lifestyle

Boyspanel: kersteditie #12

7

Het Boyspanel is terug! Tijdens elke editie beantwoorden vijf leuke jongens verschillende brandende vragen over liefde, daten en relaties. Hoe denken de jongens over kerst bij de schoonfamilie en de perfecte feestoutfit voor een meisje? Lees snel verder om achter de antwoorden van Bart, Joe, George, Brian en Christiaan te komen!

1. Wat zou jij voor een meisje onder de kerstboom leggen? 
Bart: Er is zoveel wat ik zou kunnen geven! Een lekker warm dekentje voor de koude dagen of zo’n ouderwetse kruik die ik als kind had. Chocolade wordt het in ieder geval! Want als zij het niet lust dan ik wel.

Joe: Alles wat op haar verlanglijstje staat en wat binnen mijn budget past. Vaak probeer ik zo origineel mogelijk te zijn en juist ook een beetje buiten het boekje te denken. Een sieraad, iets lekkers of iets wat ze een hele tijd geleden heeft opgenoemd en wat ik dan nog onthouden heb. Cadeautjes zijn bijna altijd leuk als je ze met heel veel liefde uitzoekt.

George: Een doos in de vorm van een hartje gevuld met macarons, sieraden (doen het altijd goed), iets wat ik zelf heb gemaakt en een cool vintage item.

Brian: Iets waarvan ik denk dat ze er blij mee is natuurlijk! Ik ben redelijk goed met cadeaus bedenken voor iemand. Het cadeau dat ik geef is bij iedereen anders, omdat het een ander persoon is. Het liefst geef ik iets dat super grappig of leuk is omdat het iets zegt over ons of iets wat we samen hebben meegemaakt.

Christiaan: Wat ik onder de kerstboom zou leggen voor haar? Mijzelf natuurlijk! Wat is er leuker dan een vriendje te krijgen voor kerst. Uhm... ja of beter, dat ik in zo’n groot cadeau mijzelf laat bezorgen en dat ik er uitspring hahaha! Ik vier met mijn familie Sinterklaas dus geven we met kerst eigenlijk geen cadeau’s. Ik zou haar gewoon leuk verrassen =) 

2. Stel: je hebt een relatie en je vrienden gaan naar een feest met Oud & Nieuw en je vriendinnetje wil je graag mee hebben, maar die heeft ook plannen met haar vriendinnen. Hoe zou je dit oplossen?
Bart: Als het een groot feest is en ik ben de enige jongen als ik met haar mee zou gaan dan is mijn keuze vrij duidelijk, dan ga ik toch met mijn vrienden. Maar als die vriendinnen van haar ook vriendjes hebben die meegaan dan lijkt mij dat ook wel gezellig. 

Joe: Dat is lastig, hangt er een beetje vanaf waar ik dat jaar ervoor was. Was ik toen al met vrienden op een feest dan zou ik bij mijn vriendin blijven. Echter heb ik met Oud en Nieuw gewoon zin in een goed feest dus ik denk dat mijn keuze dan toch naar mijn vrienden zou gaan. Zou het leuk vinden als zij dan met mij mee zou gaan maar zo niet dan is dat ook geen probleem.

George: Samen lekker uit eten gaan en quality time hebben, want je wilt het natuurlijk een speciale avond maken met je vriendinnetje. Dan gewoon wel met je vrienden uitgaan en aanmoedigen dat zij met haar vriendinnen uitgaat en wie weet eindig je wel samen om 12 uur. Zo niet, dan lekker in de ochtend naar de sauna gaan of de spa om bij te komen en te kletsen over de avond en het nieuwe jaar.

Brian: Dat ligt eraan wat ik als eerste heb afgesproken. In dat geval geldt, wie het eerst komt, wie het eerst maalt. En niet omdat ik het niet leuk zou vinden, maar gewoon uit principe. Maar ik zou altijd proberen een gouden middenweg te vinden ook al is dat in dit geval wel lastig ben ik bang. Maar dan zeg ik: het komt allemaal goed, en zo niet, dan toch! :)

Christiaan: Ik zou doen wat je het eerst hebt afgesproken, zo kan je ook niemand telleurstellen. Als jij al eerder een afspraak had gemaakt moet je die nakomen. Je kunt volgend jaar met je vriendin stappen en dat jaar erop weer met jouw vrienden. Zo wissel je het een beetje af.

3. Hoe denk jij over kerst bij de schoonouders? En vind je dit belangrijk?
Bart: Bij ons vieren we kerst met een gezellig etentje met de familie. Als de familie van mijn vriendin samen zouden gaan eten zou ik het wel fijn vinden daar ook deel van uit te maken. Dat geeft me toch het idee dat ik ook deel uit maak van haar familie. Daarbij zijn dit soort dingen juist heel leuk. Als de familie geen kerst viert heb ik er dan ook weer geen moeite mee.

Joe: Ja dat is natuurlijk niet erg, zou het wel zo eerlijk vinden als je beetje afwisselt, dus het ene jaar bij mij en het andere jaar bij haar. Ik zou het niet chill vinden als ikmijn eigen familie de gehele kerst niet te zien krijg. dus wil op z’n minst de eerste of tweede kerstdag bij mijn eigen ouders zijn.

George: Ik vind dat niet alleen belangrijk omdat het toevallig kerst is, je moet altijd moeite doen voor je schoonouders, maar als het voor jou leuk is en je vriendin vindt het belangrijk dat je speciaal die avond meegaat, dan gaan natuurlijk!

Brian: Ja, super leuk! Ik snap nooit waarom dat zo'n groot punt is. Het voelt voor mij vaak als een tweede familie en ik vermaak mij altijd prima! En ik denk ook wel dat het belangrijk is als jullie relatie een beetje serieus is. Ik bedoel: het is toch echt de familie van je vriendin en die maakt natuurlijk ook deel uit van jullie leven.

Christiaan: Ik wil het niet perse belangrijk noemen, maar meer gezellig. Je gaat altijd met je eigen familie kerst vieren en dan ga je met Tweede Kerstdag bij haar kerst vieren met haar familie. Ik vind kerst echt een sfeer en gezelligheid feest. Dus kerstmuts op, “All I want for christmas” aan, en gaan met die banaan. Of om in de kerststemming te blijven, gaan met die kerstballen.

4. Stel: je vriendinnetje heeft een cadeautje onder de boom gelegd en je vindt het eigenlijk niet zo leuk… Zou je dit eerlijk tegen haar zeggen? Waarom en hoe?
Bart:
Eigenlijk geef ik niet zoveel om het cadeau, de aandacht die ze geeft vind ik al genoeg. Ik zou het cadeautje gewoon aannemen en erbij lachen in de hoop dat ze er nooit naar zal vragen. Doet ze dat wel, dan krijgt ze het mooi na kerst en oud & nieuw te horen.

Joe: Ja, natuurlijk zou ik dit eerlijk zeggen. Het is zonde om iets te kopen wat dan de rest van zijn bestaan in de kast ligt te verzuipen in het stof. Ik hoor ook graag als het cadeau niet aanslaat. Dan koop ik liever iets wat wel aanslaat. Dus daarom zou ik het zelf ook zeggen. Kan soms beetje pijnlijk zijn als het met heel veel moeite en liefde is uitgekozen. Maar het is volgens mij nog pijnlijker als er iets wordt gekocht en dus niet gebruikt wordt.

George: Op het moment zelf zou ik het niet zeggen en haar een knuffel geven en dan later als het nog een keer langs komt zou ik misschien wel zeggen: lieverd heb je het bonnetje nog..? Maar eigenlijk ben ik altijd heel blij met de dingen die mijn vriendin voor mij uitzoekt!

Brian: Ik zou op het moment zelf gewoon leuk reageren, zeker als er andere mensen bij zijn. Je wilt natuurlijk niet dat je vriendin voor een blok gezet wordt bij andere mensen. Daarnaast moet je een gegeven paard niet in de bek kijken. Ik denk alleen wel dat als het echt iets is waar ik niks mee kan of ga doen, dat ik het later nog eens zou zeggen en kijken of je er samen nog iets anders van kan halen. Het is namelijk ook stom als je zegt dat je het leuk vindt en er vervolgens niets mee doet!

Christiaan: Je hebt inderdaad wel eens van die cadeaus waarbij je denkt: “Mwha”, Maar ik ben geen asshole die dan gaat lopen zeiken. Alles wat je krijgt moet je leren waarderen. Je krijgt het van de mensen die om je geven of het nou bij kerst, verjaardagen, examens of sinterklaas is. Be happy =D.

5. Hoe zie je een meisje het liefst op een kerstdiner verschijnen?
Bart:
Met een lekker warme Christmas Jumper zou ik wel leuk vinden, dat brengt toch de échte kerstsfeer! Hoe gekker de kersttrui hoe beter. Ik houd er wel van als een meisje gek kan doen bij mij. Maar niet iedereen heeft zoiets. Wat ik ook leuk vind is als ze een mooi jurkje draagt en veel aandacht aan haar uiterlijk heeft besteed. Dit is een leuke gelegenheid voor rode lippenstift! :)

Joe: Een leuk jurkje met wat kerstige glitters vind ik hartstikke leuk. Gewoon goed verzorgd. Je mag best een beetje uitpakken met kerst (en dus niet alleen cadeaus haha), maar gewoon een mooie jurk en mooie rode donkere lippenstift. Haartjes mooi gekruld. Leuke hakjes aan. Ja, ik geniet er wel van als een vrouw zich extra mooi maakt voor bijvoorbeeld kerst. Geeft het net dat beetje extra shine dat het verdient! Zo gekleed dat ik mijn ogen/handen er niet vanaf kan houden.

George: Kerst draait allemaal om elegantie vind ik, zeker als het om het diner gaat. Ik hou van mooie lipstick (hou heel erg van volle lippen), een sexy jurkje en een mooie faux furjas erover. Een beetje glamour mag best!

Brian: Ik ben gek op mooie jurken en ik vind het ook super leuk als een meisje dan veel aandacht aan haar uiterlijk besteedt. Het is toch een classy feest dus ik in een strak pak en zij in een mooie jurk. Dan is het ook nog eens helemaal perfect als we met elkaar matchen!

Christiaan: Zoals ik al eerder zei, gaat kerst voor mij om de gezelligheid van familie en vrienden. Ze mag van mij daarentegen best wel uitpakken met kerst hoor. Een mooi kerst jurkje, zwart met misschien wat glinsters of een leuk patroon erop. Daarbij een passend kapsel waar ze twee uur over doet met behulp van een tutorial op Youtube hahaha. Ja, ze mag haar best uitleven voor haar outfit maar ik zou het ook niet erg vinden als ze wat rustiger aandoet, het maakt mij niet zoveel uit. Het is maar één keer per jaar kerst, hé girls.

Wil je dat jouw vraag de volgende keer beantwoord wordt? Mail het dan naar stage@girlscene.nl onder vermelding van 'Vraag aan Boyspanel' of laat onder het artikel in een reactie weten!

Pin je inspiratie in Pinbook

LOVE dit artikel
3 meiden hebben deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

7 reacties

 • 3 jaar geleden Emma Jansen

 • 4 jaar geleden lovelifex

  Christiaan, je bent heerlijk!

 • 4 jaar geleden Ellen

  Oh Joe, wat ben je toch een leuke jongen.

 • 4 jaar geleden joepiejajeej

  chris is echt grappig hahahaha

 • 4 jaar geleden NEZ

  Hahah ik vind Joe's antwoorden echt altijd zo leuk!

 • 4 jaar geleden KermitDeKikker

  Hij is weer leeeuk!

 • 4 jaar geleden Ezzie

  Nice..Weet ik wat meer

 1. 1