News

Gossip Girl(scene) week 51

10

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: Kendall Jenner's nieuwe vlam (en nee, we hebben het niet over Cara Delevingne), Mariah Carey is een 'slavendrijver', Ansel Elgort onthult zijn seksualiteit en het dramatische verlies van volgers op Instagram voor Justin Bieber, Kim Kardashian en Rihanna.

Kendall Jenner heeft wel een heel turbulent liefdesleven als we de media mogen geloven. Vorige week werd er nog gefluisterd dat er meer was tussen haar en Cara Delevingne, maar deze week zou ze alweer een oogje op iemand anders hebben. Kendall zou het heel gezellig hebben met Chris Brown. Volgens insiders zijn de sterren al twee maanden in het diepste geheim aan het daten...

Het zou heel goed kunnen, want de relatie tussen Chris en model Karreuche Tran is voorbij... 

Terwijl Kendall druk aan het daten is, kiest Rita Ora voor een single bestaan. Bronnen hebben gemeld dat ze het uit heeft gemaakt met Ricky Hilfiger, omdat ze het veel te druk heeft voor een stabiele relatie. We hoeven geen ugly break-up te verwachten, een insider weet te vertellen dat ze gewoon uit elkaar gegroeid zijn en als vrienden uit elkaar gaan. 

Nu Rita weer een single lady is, hopen we op een lading nieuwe nummers! 

Hoe lief Mariah Carey er ook uitziet in 'All I Want For Christmas Is You' (aangezien we dat nummer nu weer héél vaak horen en zien), in real life schijnt ze een echte draak te zijn. Een voormalig werknemer van miss Carey heeft haar aangeklaagd, omdat ze veel te lange dagen moest werken. Volgens de ex-werknemer was Mariah een 'slavendrijver'. Page Six heeft de aanklacht bemachtigd waarin staat dat Mariah haar werkneemster zestien uur per dag liet werken. Mariah zou de extra uren nooit uit hebben betaald. 

To be continued... 

Het babynieuws van deze week: Ashlee Simpson is in blijde verwachting! Ze verwacht haar eerste kind met Evan Ross, met wie ze afgelopen augustus in het huwelijksbootje stapte. Ashlee is al moeder van Bronx (6), die ze kreeg met haar ex-man Pete Wentz.

We worden altijd blij van babynieuws. Gefeliciteerd! 

Nicki Minaj is al een tijdje happy single, maar dat geldt niet voor haar ex... Safaree Samuels zou zo kapot zijn van de breuk. Nicki en Safaree waren twaalf jaar gelukkig toen de rapper de relatie in oktober beëindigde. Nicki is alweer aan het daten, maar haar ex is er nog lang niet overheen. Safaree is nog steeds niet over Nicki heen, volgens vrienden zou hij zich opsluiten in huis en niets anders doen dan blowen en praten over zelfmoord. 

Oei Nicki, het kan misschien geen kwaad om een keer met hem te praten? 

Het is officieel: Kris en Bruce Jenner zijn gescheiden. Een rechter heeft de papieren ondertekend en hiermee is het huwelijk echt voorbij. De financiën zijn ook helemaal geregeld, ook al zijn de twee niet onder huwelijkse voorwaarde getrouwd. Kris en Bruce hebben goede afspraken gemaakt over wie wat betaalt en waar ze recht op hebben. 

Fijn om te zien dat een huwelijk in Hollywood niet altijd op een vervelende manier hoeft te eindigen! 

Ansel Elgort -de hottie uit The Fault In Our Stars- zou volgens geruchten niet op meisjes vallen. Verschillende Amerikaanse media schreven dat Ansel homoseksueel is. Aan die geruchten heeft de acteur even een einde gemaakt, op Twitter liet hij weten dat hij niet op jongens valt. Als hij wel homo was dan zou hij daar ook eerlijk voor uitkomen, meldt Ansel: "Also let me say if I was gay I wouldn't hide it. Being gay or straight isn't bad or good it just IS. U are who you are. Be true to yourself."

En zo is het, Ansel!

Iedereen die Instagram heeft is inmiddels wel op de hoogte van de grote spam-opruiming. Deze week hebben we kunnen merken wat het effect daarvan was. Misschien ben je een paar volgers verloren -de redactieleden hebben hun volgersaantal wel zien kelderen-  maar de schade is vast nog lang niet zo erg als bij de sterren. Justin Bieber verloor de meeste volgers: hij is van 23 naar 20 miljoen volgers gegaan. Kim Kardashian verloor 1,3 miljoen volgers, Rihanna 1,2 miljoen en Katy Perry 300.000 volgers. 

Zou Justin vals hebben gespeeld door volgers gekocht te hebben?!

Until next week,
xoxo Girlscene

Bron: Ohnotheydidn't, Nu, Eonline
Bron beeld: instagram & twitter

LOVE dit artikel
4 meiden hebben deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

10 reacties

 • 4 jaar geleden XITSREALYMEX

  @jaschenka Rens maar ik zie niemand zeiken over justin

 • 4 jaar geleden Jaschenka

  Dat gezeik altijd over justin, ik ben er zo klaar mee. Let ook is op je eigen leven mensen

 • 4 jaar geleden nightdreamer

  Safaree heeft Nicki bedrogen en misbruik gemaakt van haar geld. Ze zijn inderdaad al lang bij elkaar en waren zelfs ook verloofd. Maar als ik het nummer 'bed of lies' mag geloven. En de Pink Print Movie heeft hij het verdient dat ze niet met hem praat.

 • 4 jaar geleden Hester

  Haha ik vind die Instagramopruimactie zo geweldig. En misschien moet je inderdaad nog even een gesprekje voeren Nicki... Twaalf jaar is ook wel echt lang :O

 • 4 jaar geleden anne

  Dit is een super makkelijke en handige manier om snel wat geld te verdienen!!

  Je hoeft bijna niks te doen en ik heb het altijd gewoon zonder problemen kunnen doen en uitbetaald gekregen!

  Meld je hier aan:

  http://www.spaaractief.nl/aanmelden.php?ref=317401

 • 4 jaar geleden Kopjechino

  Karrueche Tran's naam is verkeerd geschreven. En Mariah Carey mag er dan wel lief uit zien in die videoclip maar dat was 20 jaar geleden opgenomen, lijkt me logisch dat ze is verandert.

 • 4 jaar geleden Berrypinklipss

  3 miljoen is wel veel m te kopen.

 • 4 jaar geleden xDepulso

  Um dat stukje van nicki moeten jullie ff overlezen. Heel raar geschrevrn

 • 4 jaar geleden mangogirlxxx

  waarom zou je volgers kopen..................... :/

 • 4 jaar geleden miss kletskous

  hmhmhm

 1. 1