Lifestyle

Girlscene TV is terug met de meest grappige en leuke video's

3

Wat doe je op een regenachtige dag of als je geen zin hebt om huiswerk te maken? Inderdaad, we kijken filmpjes over katten, celebs en bizarre acties tot we erbij neervallen. Goed nieuws voor alle video addicts: Girlscene TV is terug! Vanaf nu kun je je vermaken met de leukste, grappigste en gekste filmpjes. Dagelijks wordt Girlscene TV voorzien van video's die je moét zien. 

Welke bizarre eis heeft Ariana Grande? Wat vinden mannen van de bizarre trend van felgekleurd okselhaar? En waarom werd Doutzen Kroes emotioneel tijdens de uitreiking van een award? Op Girlscene TV vind je dagelijks de leukste filmpjes. Geen irritante reclameblokken die minutenlang duren, maar korte filmpjes die je in vijf minuten of minder laten zien waarvoor je er op hebt geklikt. Of je nu liever een schattig dierenfilmpje of een onthulling van een sappige celeb roddel kijkt. Perfect om 'even' tussen het huiswerk maken door te kijken ;-). 

Elke week zul je een artikel tegenkomen dat over één filmpje gaat. Hier schrijven we een klein tekstje omheen, maar uiteindelijk gaat het natuurlijk om de video. Soms zal dat over een celebrity gaan, maar je zal ook video's tegenkomen over schattige dieren, hilarische fails en hippe/bizarre trends. Als je meer video's wil zien, dan kun je natuurlijk altijd naar de pagina van Girlscene TV gaan om het hele overzicht te zien. 

Vergeet niet om op een video te reageren of op de love-button te klikken als je 'm leuk vindt. Zo weten wij wat jullie leuk vinden om te zien! 

Klik hier om Girlscene TV te zien

Ben jij blij dat Girlscene TV terug is?

LOVE dit artikel
1 meid heeft deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

3 reacties

  • 4 jaar geleden Nigel Lanenga

    Nu alles van 50 tinten grijs. 20 %korting op het gehele assortiment meer dan 7000+producten voor 22.00 bestellen is morgen in huis kijk snel op www.hotsurprise.nl

  • 4 jaar geleden ---

    Leuk, maar dan moeten ze het wel doen en dat is bij mij vaak niet het geval.

  • 4 jaar geleden Taaupe

    Wat leuk! maar helaas doen de filmpjes het niet bij mij? Ze blijven zwart.

  1. 1