Fashion

De week van de Girlscene redactie: #51

8

Op Girlscene.nl zie je iedere dag artikelen, nieuwtjes en winacties verschijnen. Je weet waarschijnlijk ook wel wie de redactie vormen. Maar hoe gaat het er achter de schermen aan toe? Wat doen deze ladies heel de week op - en buiten - de redactie? Wij geven je elke week een sneak peek behind the Girlscenes, een dagboek vol met foto's van de activiteiten van afgelopen week!

Maandag
Het is nu echt winter. De bomen zijn kaal, we blijven het liefst binnen omdat het zo koud is... Het heeft ook wel weer iets gezelligs, want er branden de hele dag een aantal kaarsjes op het kantoor. 's Ochtends konden we jullie het leuke nieuws brengen dat Kourtney Kardashian is bevallen van een zoontje! Fun fact: het jongste zoontje is tegelijk jarig met oudste zoon Mason! 

Renée kreeg de taak om de Fifty Shades of Grey lakjes van OPI te testen. Vond ze natuurlijk heel vervelend, want Renée heeft helemaal niks met beauty *kuch*. Onze favoriet is in ieder geval de rode tint en de donkerblauwe nagellak. We kunnen trouwens echt niet wachten op de film, wat jij?

Aan het einde van de dag besloten Emma en Renée om een loempia te halen. De verhuizing doet onze lijn geen goed, in twee weken tijd zijn er al meerdere bezoekjes aan McDonald's en de loempiakraam gebracht. De verleiding is ook zo groot als je trek hebt en alles zo dichtbij zit... Ach, morgen weer een dag! 


Winterweer!


OPI is al helemaal klaar voor de release van Fifty Shades of Grey (12 januari in de bioscoop)


Emma en Renée haalden stiekem een loempia... Niet doorvertellen oké?

Dinsdag
Het leven met een kat is niet altijd makkelijk... Vivian had 's ochtends wat vertraging doordat haar kitten in haar tas ging liggen. Tja, zo kun je natuurlijk niet weg! Gelukkig is Vivian's kitten niet zo zwaar en kon ze hem eruit tillen. Na het verjagen (op een liefdevolle manier!) van haar kat, bracht Vivian een bezoekje aan het P&G Trendevent waar ze alles te weten kwam over nieuwe producten van merken als Head & Shoulders, Olaz, Venus en Max Factor. 

Op het laatste moment hebben we besloten dat we meedoen met Serious Request. Girlscene.nl wil samen met jou het verschil maken voor vrouwen en meisjes die tijdens oorlog en conflicten slachtoffer zijn geworden van seksueel misbruik. Samen met jou proberen wij zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het Rode Kruis, zodat zij opgevangen worden en een leven kunnen opbouwen. Samen staan we sterk en daarom willen we met al onze lezeressen iets doen voor dit goede doel. 

Je kunt jouw centje (maakt niet uit of je €0,50 of €10 kwijt kunt, alle beetjes helpen) kwijt via deze link! We hebben nog tot woensdag om het verschil te maken.


Vivian's kitten kroop in de ochtend in haar tas. Hij wilde erg graag mee naar de redactie...


Vivian kreeg een make-over bij het P&G Beauty Trendevent 


Een Girlscene-lezeres is super blij met de Protest jas die ze heeft gewonnen via de website!


Dinsdag stond in het teken van Serious Request. Niet alleen droegen Danique & Emma het speciale Serious Request T-shirt van Loavies, maar Girlscene heeft zelf ook een actie opgezet! Meer info over onze actie? Klik hier (je kunt ook prijzen winnen als je doneert!). 


Yay! Girlscene kreeg deze mooie roze kerststerren van Stars for Europe!


Dit prachtige model werd bij het P&G Beauty Trendevent opgemaakt volgens de lente en zomer trends van 2015. Hier lees je snel meer over!

Woensdag
Happy Wednesday! Het einde van de week kwam nu echt in zicht. Maar eerst moet er zoals gewoonlijk hard gewerkt worden, want er stond weer genoeg op de planning. Zo had Danique een fotoshoot op kantoor met een fotograaf voor het AD en had Renée heel veel nagellak om te reviewen.

De voorjaarscollectie van OPI lag namelijk op de deurmat. En wat voor collectie... In de doos zaten maar liefst twaalf lakjes die allemaal getest moesten worden. Het artikel komt pas in het nieuwe jaar online, dus nog even geduld! Verder fotografeerde Renée nepwimpers en een travelsize scheermesje (love it!), terwijl Thari en Vivian zich bezighielden met lekkere work-out muziek, foto's voor 'Wat draagt & shopt de Girlscene redactie' en zout als beautyproduct. 

Het was weer een drukke dag, maar om half zes besloten we toch om de computers af te sluiten. Morgen weer een dag! 


De OPI Hawaii collectie kwam binnen op de redactie en Renée ging er meteen mee aan de slag!


Vivian at carpaccio als lunch


Danique ging op de foto voor het AD


Dit vonden wij nu eens leuke post... Thanks Ugg!


Hoe schattig is dit scheermesje? ;-)


Colorswitch nam voor de hele redactie dit te coole marmer telefoonhoesje mee... We like!

Donderdag
We werden heel blij wakker, want Girlscene's Danique stond in het AD! Het artikel was paginagroot en ging helemaal over Girlscene en haar lezeressen! We zijn er heel trots op en dit succes hebben we ook te danken aan jullie... Dus bedankt! :-)

Renée was samen met Tess van Fashionscene en Debbie van Beautyscene op bezoek bij L'Oréal. Daar hoorden ze 2,5 uur lang alles over de nieuwste producten en praatten ze over meer dingen die we nu nog even geheim moeten houden...Na het evenement was het tijd om snel naar huis te gaan. Er moest namelijk een video gefilmd worden! De easy smokey eye tutorial is écht makkelijk en zie je vanzelf op Girlscene verschijnen.

Kerstmis komt steeds dichterbij en dat merken we ook aan de pakketjes die we binnenkrijgen. De Girlscene redactie wordt een beetje verwend met kerstcadeautjes... Super lief! 


Woohoooo, Danique stond in het AD! 


Renée ging naar een meeting met L'Oréal...


En filmde daarna een tutorial van deze look... Stay tuned!


We <3 dit leuke shirt van Boho Amsterdam!


Het is bijna Kerstmis... Wij zijn er alvast klaar voor met deze lekkere snoepjes

Vrijdag
Yay, er is een nieuwe award show in Hollywood! De eerste editie van de People Magazine Awards werd gehouden in het Hollywood Hilton Hotel. Klik hier om te zien wat de sterren aan hadden voor deze gelegenheid. Ook kregen we een heel leuk pakketje van Lush, waar we meteen een unboxing van hebben gefilmd.

De dag verliep iets anders iets anders dan normaal. Dit keer zaten we niet tot half 6 achter onze computer, maar sloten we eerder af omdat we een Girlscene kerstdiner hadden! Onder het genot van een drankje gingen we gourmetten bij Danique thuis. We wisselden cadeautjes uit tijdens het welbekende dobbelspel en hebben veel gelachen!

Fijne vakantie, ladies!


Vivian's gezonde snack

 

Een pakketje van Lush betekent: unboxing! 💕👏 @lushcosmetics #lush #beauty #products #unboxing #video #girlscene

Een video die is geplaatst door GirlsceneNL (@girlscene_nl) op

Wat heb jij deze week gedaan?

Volg Girlscene ook op Instagram: @Girlscene_nl 
De Instagram-accounts van de redactie: @daniquehoofwijk @emmanajade @reneemulckhuijse @vivijayanne en @shellepiep

Until next week!
Liefs, Danique, Emma, Renée, Vivian, Thari en Shelley

Girlscene.nl wil samen met jou het verschil maken voor vrouwen en meisjes die tijdens oorlog en conflicten slachtoffer zijn geworden van seksueel misbruik. Samen met jou proberen wij zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het Rode Kruis, zodat zij opgevangen worden en een leven kunnen opbouwen. Samen staan we sterk en daarom willen we met al onze lezeressen iets doen voor dit goede doel.

KLIK HIER OM JE CENTJE BIJ TE DRAGEN VOOR GIRLSCENE X SERIOUS REQUEST

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

8 reacties

 • 4 jaar geleden Marga

  hej thats me! nogmaals bedankt voor je protest jas meiden

  liefs!

 • 4 jaar geleden Sanne_

  Leuk!!

 • 4 jaar geleden Ellemarietje

  Goed interview! Geeft een goed beeld van girlscene. Vorige maand meer dan 2 miljoen mensen die girlscene bezochten O.o.

 • 4 jaar geleden Hessie

  awwwwwwwww dat grijze katje(L)! en dat scheermesje... LIEF!

 • 4 jaar geleden Danique - hoofdredacteur Girlscene (redactie)

  Super lief, thanks meiden!

 • 4 jaar geleden Beautyblog

  Leuk kranten artikel!

 • 4 jaar geleden Liah

  wow ontstaan er serieus relaties uit Tinder?.. leek toch meer voor sex of voor de grap mensen 'checken' en wegswipen.. haha, wel leuk artikel! en de rest ook natuurlijk,

 • 4 jaar geleden Hester

  Mooi interview met Danique!

 1. 1