Celebs

Shop nu de Kardashian look-a-like jas voor €34,95!

De Kardashians… You either love them or hate them. Op de Girlscene redactie zijn we wel fan, voornamelijk van de stijl van Kim en Kourtney op dit moment. Zij zien er super chic en stylish uit, maar zoals je waarschijnlijk weet hangt er een flink prijskaartje aan hun kleding. Daarom hebben we goed nieuws, want we hebben de Kardashian look-a-like jas gespot voor maar €34,95!

Dat de Kardashians er meestal feilloos uitzien is bekend, maar tegelijkertijd is hun kleding niet betaalbaar. Als je die ene rok of die mooie schoenen ziet, kun je de klok erop gelijk zetten dat het van Hermès of Saint Laurent is. Laat maar zitten dan… Gelukkig heeft Girlscene nu een jas gevonden bij onze webshopzus I Want That Musthave die zo in de kast van Kim Kardashian zou kunnen hangen! En het beste van dit verhaal? De jas kost slechts €34,95 exclusief verzendkosten. 

Een chique jas voor €34,95 betekent voor Renée en Danique automatisch dat we de pinpassen erbij pakken. Jep, wij hebben de Kardashian/Parisian chic jas meteen besteld! De jassen zijn verkrijgbaar in zwart, grijs en camel. 


Klik hier om de jas te bestellen

Wat vind jij van de jas?

Must reads 👀