Beauty

Celebrity & blogger haar inspiratie

1

De winter is aangebroken! Dat betekent bij Girlscene een nieuw seizoen, een mogelijk nieuw kapsel en tijd voor heel veel inspiratie op het gebied van haar. Welke looks rocken celebrities, wat zijn de trends en bovenal: hoe ga jij je haar dragen tijdens dit seizoen? Kijk snel verder, want Girlscene heeft al die dingen voor je op een rij gezet.

Laten we beginnen met de trends, want als je dat grofweg verdeeld zijn er maar twee grote veranderingen die we dit seizoen zien. Allereerst verplaatst de zijscheiding naar het midden, net zoals je bij Kim Kardashian en Miranda Kerr ziet. Verder is een kort kapsel nog steeds hartstikke hot, maar deze winter mag het korter dan voorheen. Een lengte tot boven de schouders is wat domineert op de catwalk van onder andere Tom Ford en Marc Jacobs. Hoe rommeliger en botter geknipt, hoe beter. De tijd van de nette bob is voorbij, want tijdens de winter draait het allemaal om de 'shag'.

Middenscheiding
De middenscheiding mag deze winter niet ontbreken! Tijdens Fashion Week spotten we bij bijna iedere show deze scheiding. Ook celebrities omarmen de trend.


Kim Kardashian


Kendall Jenner


Miranda Kerr


Gigi Hadid


Selena Gomez

Kort haar
Een korte coupe is hotter dan hot! Afgelopen jaar draaide het om de lob, maar tegenwoordig mag je de schaar nog meer in het haar zetten. Als je echt de trends wil volgen zorg je dat je haren je schouders niet meer aanraken. Nog beter is het als je er korte lagen in laat knippen. 


Karlie Kloss voor Marc Jacobs


Taylor Swift


Alexa Chung


Jourdan Dunn

Beanies en hoeden
Dé manier om je hoofd warm te houden? Door een beanie of hoed te dragen! Girlscene heeft een paar coole chicks gespot die weten hoe ze dit moeten stijlen.


Streetstyle in Istanbul


Andy van Style Scrapbook


Chiara van The Blonde Salad


Kenza


Lizzy van der Ligt


Debbie van Six Feet From The Edge

Welke look is jouw favoriet?

Beeld: Getty Images

LOVE dit artikel
4 meiden hebben deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

1 reactie

  1. 1