Lifestyle

Column: kerst shoppen in New York

1

Wij zijn de twee zusjes Elise en Vita van de fashion & lifestyle blog Blonde Tigers. We wonen beiden in New York, the City of Dreams en bloggen over ons leven in deze geweldige stad. Op onze blog vind je de coolste hotspots van New York terug en ook zal je veel leuke fashion items tegenkomen.

Elise heeft haar eigen bedrijf dat modemerken adviseert op het gebied van social media en fashion bloggers. Vita is een professioneel danser en herken je misschien nog van So You Think You Can Dance (Nederland). Na dit avontuur is zij naar New York vertrokken om haar dromen te verwezenlijken. Sinds vorige week zit de kerstsfeer in New York er al aardig in. Op werkelijk elke hoek van de straat kan je een kerstboom kopen en alle etalages zijn prachtig versierd met de mooiste lichtjes. In Amerika is alles over the top, dus de etalages zijn al een attractie op zich. De meest geweldige musthaves staan achter glas te pronken waar je behoorlijk hebberig van wordt. We moeten ons dit keer inhouden want we hebben een geheel andere missie; kerstinkopen doen voor onze familie in Amsterdam. En waar kan je beter slagen dan in New York?

We gaan naar Soho, de shopping area van Manhattan. Hier zit echt de crème de la crème van de modewinkels. Je vindt hier kleine schattige boetiekjes, maar ook de grotere winkel ketens zoals Victoria’s Secret, Sephora, Gap en All Saints zijn hier gevestigd. Voor ieder wat wils dus. Het lijkt wel of heel Manhattan naar Soho is gekomen om kerstinkopen te doen, want het is ongelofelijk druk in de stad. Daarom beginnen we eerst maar even met een grote Soy Latte in ons favoriete koffie tentje om wat energie te kweken voor onze X-mas shopping hunt. Bij ons begint de dag pas na onze dagelijkse shot caffeïne dus dit is een absolute must als we deze gekte willen doorkomen vandaag.

We zijn er mentaal klaar voor en struinen de ene winkel na de andere af. Na al onze geslaagde aankopen racen we met een yellow cab naar Brooklyn om daar nog wat te scoren in één van de leuke vintage stores die ze daar hebben (alle winkels zijn hier trouwens tot ’s avonds laat open; erg handig). Aan het einde van de dag zijn we pas echt goed geslaagd en droppen tevreden onze tassen bij Vita thuis. We zijn het er allebei over eens dat we nu toch echt een heerlijke cocktail verdiend hebben in onze favoriete skybar. We sluiten onze dag geheel in stijl af in een hippe rooftop bar met een fantastisch uitzicht over heel New York City. Met een drankje in onze hand kijken we elkaar aan en geven we elkaar een goedkeurende knik. Het is ons weer gelukt en wij zijn volledig voorbereid op de komende feestdagen. Happy Holidays!

XOXO,

Elise en Vita van Blonde Tigers

Girlscene.nl wil samen met jou het verschil maken voor vrouwen en meisjes die tijdens oorlog en conflicten slachtoffer zijn geworden van seksueel misbruik. Samen met jou proberen wij zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het Rode Kruis, zodat zij opgevangen worden en een leven kunnen opbouwen. Samen staan we sterk en daarom willen we met al onze lezeressen iets doen voor dit goede doel. KLIK HIER OM JE CENTJE BIJ TE DRAGEN VOOR GIRLSCENE X SERIOUS REQUEST

LOVE dit artikel
1 meid heeft deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

1 reactie

  1. 1