Fashion

Schattige webshop: Penpal Junkie

Ben je gek op leuk briefpapier, cupcakes, Hello Kitty en andere schattige dingen? Dan moet je zeker eens een kijkje nemen op de webshop Penpal Junkie.

Wat begon als een site voor leuk briefpapier met envelopjes, is uitgegroeid tot een site met veel meer dan dat. Het assortiment is ontzettend breed en voor bijna elke leeftijd is er wel iets. Van briefpapier tot lipgloss, en van een computermuis tot gum.

Voor Girlscene testte ik twee producten uit. De Cherry Chocolate lip balm en de hand&face mini wipes.

Schattige webshop: Penpal Junkie

€2,99

De lip balm ziet er om te beginnen ontzettend leuk uit. Als een soort Ferrero Rocher chocolaatje laat het je het water in de mond lopen. De gloss ruikt ook echt naar chocolade, erg lekker. Jammer genoeg plakt de gloss wel heel erg en zit er niet zo veel in 't potje.

Schattige webshop: Penpal Junkie

€1,99

Van de hand&face fruity mini wipes word ik een stuk blijer! Ik heb meestal een tube desinfecterende handgel in mijn tas voor vieze handen, maar dat spul is vloeibaar. En helaas gaat het dopje wel eens open zodat het in mijn tas loopt. Met deze wipes kan dat gelukkig niet gebeuren! Je haalt er gewoon één uit het pakje, veegt je handen schoon en klaar. De verpakking is hersluitbaar en de doekjes hebben een lekker fruitig geurtje.

Dit zijn maar twee producten uit het assortiment. De volgende items lijken mij ook wel leuk!

Schattige webshop: Penpal Junkie

Aardbeien ice cream lippen balsem €2,79

Schattige webshop: Penpal Junkie

Nagellakremoverpads met vanillegeur €3,99

Schattige webshop: Penpal Junkie

Pleisters met cupcakeprintje €4,49

Het is heel makkelijk om te bestellen en je kan betalen met Ideal, Paypal, rembours of door overboeking. Verzendkosten vershillen per pakketje, het zijn de standaard pakketkosten van TNT.

Ga jij iets bestellen bij Penpal Junkie?

Door Marit

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved