Fashion

Perfect cadeau: shoppen in De 9 Straatjes met korting

Twee ingrediënten voor een ultiem cadeautje? Als het iets te maken heeft met shoppen en jouw gezelschap dan zit je sowieso goed. Je hebt vast wel gehoord dat je in De 9 Straatjes in Amsterdam super goed kunt winkelen (de redactie kan dit beamen)... Op 29 of 30 januari is er een shopbeleving waarbij je dit shopparadijs kunt ontdekken samen met je zus, moeder of vriendin. Klinkt dit niet als het perfecte kerstcadeau? Lees snel verder voor alle details. 

Het is niet voor niks dat De 9 Straatjes inmiddels een begrip is, zelfs buiten Amsterdam. De redactie is gek op dit shopwalhalla. Voor de verhuizing zaten we met het kantoor vlakbij De 9 Straatjes en gingen we regelmatig even gluren in de winkeltjes. Dat hadden we soms beter niet kunnen doen, want voor we het wisten hadden we ons pas gekregen loon alweer uitgegeven. Tja, wij kunnen het ook niet helpen dat er zoveel leuks te shoppen valt in De 9 Straatjes!

Toch zijn er nog veel meiden die nog niet geshopt hebben in De 9 Straatjes. Niets om je voor te schamen, maar des te leuker dat je nog iets te ontdekken hebt! In deze beroemde shopbuurt vind je namelijk leuke, one of a kind winkeltjes waar je originele items vindt. Maar dat niet alleen, je hebt er ook gezellige lunchtentjes waar je ook lekkere koffie kunt halen (heb je vaak genoeg voorbij zien komen in 'De week van de Girlscene redactie' ;-)). 

Op donderdag 29 of vrijdag 30 januari is er een shopbeleving, georganiseerd door Ladytalk.nl, waarbij je De 9 Straatjes kunt (her)ontdekken. Dit is wat je kunt verwachten van de shopbeleving:
Laat je als VIP verwennen in de boetieks
Ga alle leuke winkeltjes af met de shopgids die speciaal is samengesteld
Voor al je aankopen krijg je een grote shopper
Je kunt rekenen op koffie, lekkers, een borrel en hapjes

Klinkt dat niet leuk om samen met je moeder, vriendin of zus te doen? Een leuk (kerst)cadeau waar je zelf ook nog iets aan hebt ;-). Bestel nu je kaartjes voor de shopping experience in De 9 Straatjes direct met korting via Girlscene. Ga naar Ladytalk.nl en vul bij aankoop de kortingscode 9straatjesgirl in en ontvang 10% korting op je totale aankoopbedrag! De kortingscode is geldig tot en met 26 januari. 

Met wie ga jij een dagje shoppen in De 9 Straatjes?
LOVE dit artikel
2 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook