News

De familiefoto’s van de real life Barbie zullen je verbazen

Met grote blauwe ogen, een extreem smalle taille en lange benen lijkt Valeria Lukyanova als twee druppels water op een Barbie. Daar is geen plastische chirurgie aan te pas gekomen, alleen een beetje make-up. Althans, dat beweert Valeria. Om dit te bewijzen heeft de real life Barbie een aantal familiekiekjes gedeeld. Wat blijkt? De appel valt écht niet ver van de boom…

Dat Barbie voor sommige meiden meer is dan alleen een speelgoedpop van vroeger, bewijst Valeria Lukyanova wel. Voor haar is Barbie een way of life. Bijna elke dag maakt ze zich op als een pop zodat ze als een echte Barbie door het leven kan gaan. Met meer dan een miljoen likers op Facebook heeft ze hier ook succes mee, maar het blijft toch een beetje ehhh… ongewoon.

Als je denkt dat Valeria het zwarte schaap van de familie is, dan heb je het mis! Toen wij een aantal foto's met Valeria's familie bekeken, waren we erg verbaasd. We kwamen tot de ontdekking dat Valeria niet de enige in de familie is die op een pop lijkt. 

Valeria heeft deze privékiekjes gedeeld met een doel. De real life Barbie krijgt veel kritiek op haar lichaam en uiterlijk, ze zou hiervoor veel bezoekjes aan de plastisch chirurg hebben gebracht. Volgens Valeria is hier niks van waar en wordt haar Barbielook alleen gecreëerd met make-up en nephaar. Om dit te bewijzen plaatste ze foto's van haar familie. 

We kunnen haar geen ongelijk geven: moeder, vader, zusje, oma én opa lijken sprekend op Valeria. Hiermee lijken ze ook allemaal op poppen… Wow! Uit andere foto's blijkt dat de real life Barbie zich het liefst omringt met andere Barbie look a likes, want zelfs haar vrienden lijken op een speelgoedpop. 

Kijk mee naar het familiealbum van real life Barbie Valeria:


Met moeder


Met vader


Met zusje


Met oma en een vriendin


Met opa en oma

Wat vind jij van de familie van Valeria? Denk je dat het allemaal puur natuur is of hebben ze allemaal aan zichzelf laten sleutelen? 

Bron beeld

Must reads 👀