Fashion

De week van de Girlscene redactie: #50

Op Girlscene.nl zie je iedere dag artikelen, nieuwtjes en winacties verschijnen. Je weet waarschijnlijk ook wel wie de redactie vormen. Maar hoe gaat het er achter de schermen aan toe? Wat doen deze ladies heel de week op - en buiten - de redactie? Wij geven je elke week een sneak peek behind the Girlscenes, een dagboek vol met foto's van de activiteiten van afgelopen week!

Maandag
De redactie verscheen in strakke jurkjes en feestelijke tops op het kantoor. Niet per se omdat we iets te vieren hadden, maar omdat we de Nieuwjaarsvideo alvast gingen opnemen. That's right, dit jaar hebben we een Nieuwjaarsboodschap voor jullie in de vorm van een video. Het is nog even wachten, maar daar kunnen jullie je alvast op verheugen! 

Hoera! Vivian is op zondag weer een jaartje ouder is geworden en dat betekende natuurlijk dat ze cadeautjes kreeg toen ze op het kantoor kwam. Vivian kreeg een heel pakket van de redactie met dingen voor haar huis en voor haar kitten. Daarna trakteerde Vief op reepjes Bros, Snickers en KitKat. Daar houden wij natuurlijk wel van! Het bleef niet bij deze lekkernijen, Claartje van Foodness kwam ook nog langs met zelfgemaakte havermoutreepjes met pindakaas. 

Na het opnemen van de Nieuwjaarsvideo ging Renée naar een event van L'Oréal, waar ze de nieuwe producten en trends van 2015 leerde kennen. Kleuren die on trend zijn in de beautywereld: blauw, groen, geel en barbieroze. Vooral felle kleuren dus! Qua haar is een middenscheiding wat je moet hebben, met een lengte van boven de schouder. 


Yay, Vivian was jarig! 


Mmmmm, heerlijke havermoutkoekjes van Foodness.nl


Gezonde drankjes bij de presentatie van L'Oréal 


Renée leerde alles over de nieuwe producten van L'Oréal 

Dinsdag
Heb je het artikel over de familie van de real life Barbie al gelezen? We vonden foto's van haar vader, moeder, zusje, opa en oma. Het bewijst maar weer dat eens dat de appel niet ver van de boom valt. Lees het artikel hier

Het is alweer de tweede dinsdag dat we op het nieuwe kantoor werken. Erg rustig was het niet, maar dat lag dit keer niet aan ons. Het kantoor is nog niet helemaal af, waardoor er nog klusjesmannen rondlopen in het pand. Dit keer waren ze gewapend met boren en dat was niet echt ehhh... rustig werken. Gelukkig hebben we goede koptelefoons waardoor we ons toch wel een beetje konden concentreren.

Ook weet de postbode steeds beter ons kantoor te vinden (dat is namelijk nog wel even een zoektocht), en kregen we pakketje van Florida Grapefruit. Deze grapefruit is te koop bij de supermarkt en is heel gezond voor je. Dat kunnen we wel gebruiken, met die heersende griep! Danique verwend met een rosékleurige horloge van Timex. Helemaal in de stijl van haar lievelings rose-kleurige kettinkje! 


Danique's nieuwe horloge van Timex


Een aantal accessoires op het nieuwe kantoor... De ananasplant is nog steeds mooi! 


Vivian lunchte met een zelfgemaakte quinoasalade


Pakketje van Florida Grapefruit, vol met gezonde dingen, inclusief bijbehorende recepten: van muffins tot healthy energy bars!

Woensdag
Yes, de verwarming werkte! Omdat ons kantoor helemaal nieuw is werkt nog niet alles optimaal, maar gelukkig hadden we dit keer geen dekentjes en sjaals nodig. Nog beter was dat Emma zo lief was om gisteren onze bureau's meer sfeer te geven door wat kaarsjes en een plateau mee te nemen. We like!

Woensdag was weer een typische Girlscene dag waar Renée, Thari en Vivian zich de vingers uit het lijf ;-) typten. We schreven onder andere over daten, verkleurde nagels en midi rokken. Tussendoor maakte Renée weer een boel foto's met onze camera voor reviews die binnenkort online komen, dus houd je ogen open voor deze artikelen. :-) Danique liep van de ene naar de andere meeting en hield zich verder veel bezig met mail beantwoorden, artikelen nakijken, artikelen inplannen en de to-do lijstjes bijhouden.

Weet je wat fijn is aan de nieuwe locatie van Girlscene HQ? De markt. We kochten in de pauze lekkere frambozen en loempia's. Hmm, hier kunnen we wel aan wennen!


Vivian maakte het thuis gezellig...


... terwijl Emma haar best deed op kantoor. Nice!


De koptelefoons waren weer nodig vandaag


Danique's nieuwe telefoonhoesje via Fashionchick :-). Hoe leuk?!


Renée schreef over verkleurde nagels maar vind die 'naakte' look niets. Tijd voor een lekker rood kleurtje, zoals Essie Dress to Kilt


Tijdens de lunch was de markt onze place to be

Donderdag
We hadden een andere outfit aan dan normaal, we kwamen namelijk naar het kantoor met een onesie aan! Niet omdat we geen zin hadden om een fatsoenlijke outfit aan te trekken, het was namelijk speciaal voor een kerstvideo. We know, beetje rare volgorde: eerst een Nieuwjaarsvideo en dan een kerstvideo, maar zo gaat dat op een redactie. De verwarming hield er helaas weer mee op, dus eigenlijk kwamen die onesies wel goed van pas. De video komt op kerstavond online, stay tuned! 

Er is wéér een Primark winkel geopend! Dit keer was het de beurt aan Den Haag. Onze collega Esther van Foodness.nl was zo lief om namens Girlscene naar de opening te gaan en foto's van de gloednieuwe winkel te maken. We moesten snel werken, want we wilden jullie zo snel mogelijk een sneak peek van Primark Den Haag geven! Emma zat klaar achter haar laptop om razendsnel alle foto's in te laden. Heb je het artikel gemist? Klik hier

Na het opnemen van de video werd er hard gewerkt. De redactie schreef artikelen over onder andere wenkbrauwen en awkward treinmomenten... Voor we het wisten was er weer een werkdag voorbij! 


De redactie in hun comfy onesies... Gezellig! 


Primark Den Haag is geopend en Girlscene gaf jullie een sneak peek


Denk jij dit ook altijd op donderdag? 


We ontvingen een Christmas sweater van New Look. Leuk is 'ie hè?

Vrijdag
Woohooo, it's Friday! Vrijdag is de dag om jezelf een beetje te verwennen, dat is tenminste het motto op de redactie ;-).  Danique was vrij en ging een dagje relaxen in de Zwaluwhoeve. Vivian besloot om eens ongezond te ontbijten en Emma ging voor een koffie met chocolademelk (rare combi, maar zoooo lekker). Thari had nog een reep pure chocolade met 85% cacao en die is he-le-maal op gegaan. We weten wel wat lekker is! 

Wat een weer was het hè?! Het regende de hele dag met zo'n 32 stortbuien... Emma kwam als een verzopen katje aan op het kantoor, want zij moet door weer en wind op de fiets. Gelukkig deed de verwarming het weer op het kantoor.. Het was zowaar lekker warm! Helaas voelde Vivian zich halverwege de dag niet zo lekker en ging toen naar huis om vanuit haar bedje verder te werken. Beterschap!

O, heb je al gelezen over de veranderingen die Instagram gaat doorvoeren? In dit artikel lees je er meer over. Verder zijn wij nog steeds in de kerststemming door de leuke accessoires die op het bureau staan, maar mocht jij nog niet in de stemming zijn, dan vind je hier 13 dingen die je kunt doen om ook het kerstgevoel te krijgen. 

Om half 6 sloten we de computers af en gingen we snel naar huis voordat de buien weer begonnen! 


Vivian ontbeet met iets ongezonds onder het mom van 'vrijdag' ;-)


Emma had haar lippenstift uit New York op.. Na werktijd had ze namelijk een feestje! 


Helemaal in de kerststemming op Girlscene's HQ <3

Wat heb jij deze week gedaan?

Volg Girlscene ook op Instagram: @Girlscene_nl 
De Instagram-accounts van de redactie: @daniquehoofwijk @emmanajade @reneemulckhuijse @vivijayanne en @shellepiep

Until next week!
Liefs, Danique, Emma, Renée, Vivian, Thari en Shelley

LOVE dit artikel
1 meid heeft deze blog geloved