Lifestyle

Hilarisch: app om je vrienden een vrolijk kerstfeest te wensen

Kennen jullie die hilarische e-Card die elk jaar rond Kerstmis opduikt waarbij mensen worden omgetoverd in dansende elfjes? Zo hebben we jullie vorig jaar ook een fijn kerstfeest gewenst. Dit jaar is er een hilarische variant op gekomen: de Jingle GEL! Via een app stuur je een gepersonaliseerde kerstgroet naar al je vrienden… Uiteraard hebben wij ook er ook eentje voor jullie gemaakt. Kijk je mee? 

Een kerstkaart sturen doen we allang niet meer. Om onze vrienden een vrolijk kerstfeest te wensen sturen we liever een e-Card of filmpje. Het filmpje dat je elk jaar weer tegenkomt is die waarin dansende elfjes voorkomen. Dit jaar willen we echter iets anders en hebben we een app gevonden waarmee je een ander hilarisch filmpje kunt maken. Jouw kerstgroet wordt niet snel vergeten als er iets te lachen valt! 

Met de Jingle GEL word je gentransformeerd in een yeti of rendier en rap je mee met Extince. Verder eh… moet je zelf maar kijken. Eén ding is zeker: je kunt je lach niet inhouden bij het zien van het resultaat. Natuurlijk heeft de redactie ook een kerstgroet voor jou. Danique en Emma zijn voor de camera gekropen om het filmpje te maken. De kerstgroet was binnen een halve minuut gemaakt en de instructies wezen zich vanzelf. Met één druk op de knop kun je jouw filmpje delen via Instagram of Facebook. Piece of cake! 

Onze kerstgroet voor onze lieve Girlscene lezeressen: 

Ook leuk om te weten: Jingle GEL is een app van ASICS. De Jingle GEL app is speciaal gemaakt ter lancering van het exclusieve ASICS GEL X-mas pack. Wanneer je #jinglegel aan jouw creatie toevoegt, ontvang je meteen een kortingscoupon van 15% op de gehele ASICS sneakercollectie bij Front Runner.

De app is nu gratis te downloaden voor zowel iPhone als Android. Klik hier om de app te downloaden. 

Wat vind jij van de deze kerstgroet? Ga jij er ook één maken? 

Must reads 👀