Beauty

Wow: Zo zien 365 lagen make-up eruit

Het is belangrijk om make-up en viezigheid te verwijderen, zodat je met een schone huid je bed in stapt en de kans op onzuiverheden verkleint. Natuurlijk vergeten we allemaal weleens make-up er af te halen of halen we het er expres niet af omdat we lui zijn, maar dit moet je niet elke dag doen… Wij kwamen een video tegen waarin een vrouw met 365 lagen make-up wordt opgemaakt. Na het zien van deze video duik jij voorlopig niet met make-up op je bed in!

Watch on YouTube

Het wassen van je gezicht hoort eigenlijk net zo te zijn als je tandenpoetsen: het is onderdeel van je vaste routine. Waarschijnlijk haal je elke avond viezigheid en/of make-up van die dag eraf, maar als je dit niet goed doet of helemaal niet doet, dan kan dat erg schadelijk voor de huid zijn.

Je denkt misschien dat je iedere avond keurig je gezicht wast, maar de kans is groot dat je het niet grondig genoeg doet. Je hebt vast wel eens handdoek over je 'schone' gezicht geveegd waardoor je er achter kwam dat je gezicht toch niet zo schoon was als je dacht. Je denkt misschien dat je gezicht schoon is, maar er kunnen ook make-upresten achterblijven die je niet ziet. Hierdoor raken je poriën toch verstopt waardoor puistjes ontstaan. Reinig je huid net zo lang tot het wattenschijfje niet meer vies wordt als je over je huid gaat. Vergeet vooral je kaaklijn, haarlijn en hals niet. Als je het doet kun je het beter goed doen, dus lees dit artikel om te leren hoe je perfect je huid reinigt door eenvoudige stappen te volgen! Hier kun je nog meer tips lezen hoe jij je huid juist reinigt. 

Ook kun je verschillende hulpmiddelen gebruiken om je make-up te verwijderen en hier kun je lezen welke middelen er zijn en hoe ze werken!

Had jij verwacht dat je huid er zo vies zal uitzien na 365 lagen make-up? 

Must reads 👀