Lifestyle

Hot or not: de Nubrella

De winter is weer begonnen, dus er staat ons nog een hoop sneeuw, regen en andere ellende te wachten. We blijven het liefst de hele dag thuis, maar helaas moet je waarschijnlijk gewoon naar school of werk. Helemaal ingepakt en gewapend met je paraplu stap je op je fiets. Al snel kom je erachter dat fietsen met een paraplu onmogelijk is. Daar is nu een oplossing voor, de Nubrella! Wat vind jij: hot or not? 

De Nubrella is volgens de ontwerpers een goede vervanger van de paraplu. Als het regent zet je hem op, waardoor je niet nat wordt en je hebt je handen nog vrij, ideaal voor op de fiets. Vier jaar geleden werd de Nubrella al in 82 landen op de markt gebracht. Echt een succes werd het niet, want de meeste mensen vonden het maar een lomp en onhandig ding. De Nubrella is nu terug met een verbeterde versie en wie weet loopt iedereen er binnenkort mee!

Met het oude model zie je er misschien uit alsof je onderweg bent naar Mars, maar de nieuwe versie ziet er al een stuk beter uit. De oude versie bedekte je hele gezicht waardoor je onmogelijk contact met andere mensen kon maken. De nieuwe Nubrella is niet zwaar, dus je hebt er geen last van als je hem draagt. En het makkelijke is, als het droog is klap je je Nubrella in en heb je er geen last meer van. 

Je hebt vast weleens meegemaakt dat je paraplu helemaal gesloopt werd door een windvlaag. Met de Nubrella hoef je niet bang te zijn dat zoiets je overkomt, want hij overleeft zelfs een windkracht van 64 kilometer per uur. 

Het is misschien apart om voor het eerst met de Nubrella over straat te gaan, maar wie weet wordt de Nubrella een groot succes. Over een paar maanden zien we misschien iedereen lopen met de Nubrella. De Nubrella lijkt een goede uitvinding, dus als er meer mensen met de trend meedoen is het misschien wel een blijvertje. Denk je niet?

De oude en de nieuwe versie van de Nubrella

Wat vind jij: hot or not? Lijkt de Nubrella jou handig of blijf jij liever bij een gewone paraplu?

Bron: gizmag, Nubrella

Must reads 👀