Winnen

Maak nog steeds kans op een Etsy cadeautje van €15!

[AFGELOPEN] Het cadeautjesseizoen is weer aangebroken! En omdat je niet met een standaard bodylotion of paar sokken wil aankomen onder de kerstboom, ben je op zoek naar een plek waar je originele cadeautjes kunt scoren. En dat kun je op Etsy! Dit is een website waar creatievelingen hun spullen verkopen. Origineel én betaalbaar! Girlscene mag elke dag tot 10 december een winnares kiezen die een zelfgekozen cadeau van maximaal €15 wint. Er zijn al vijf winnaressen uitgekozen, bekijk snel hun cadeautjes en lees hoe jij ook mee kunt doen…

Het is elk jaar weer een hele klus om leuke cadeautjes te vinden voor je geliefden. Je wil met iets leuks aankomen, iets waar diegene echt iets aan heeft of juist het ultieme hebbedingetje! Onze tip voor originele en betaalbare cadeautjes? Etsy!

Voor de meiden die niet bekend zijn met Etsy: het is een online platform waar designers en vintage verzamelaars hun spullen aanbieden. De oplage van de items is niet groot waardoor je altijd een origineel cadeau hebt. Sieraden, kleding en (woon)accessoires: Etsy heeft vrijwel alles! Met een Etsy-account kun je gemakkelijk een product bestellen. Je kunt betalen via iDeal, PayPal of creditcard.

Omdat wij helemaal in de spirit van de feestdagen zijn wij een super leuke winactie gestart! Girlscene mag elke dag t/m woensdag 10 december (uitsluitend het weekend), één lezeres blij maken met een zelfgekozen cadeautje van Etsy. Dit kan een cadeautje zijn voor jezelf -hé je hebt het verdiend!- of voor een ander. It's your choice!

Er zijn al vijf winnaressen gekozen en die wonnen deze super leuke zelf uitgekozen cadeautjes! 


Chelsea d. J won deze leuke vriendschapsketting t.w.v €4,81


Michèlle W won deze te leuke mok t.w.v €14,02


Puk U won deze armband in de vorm van een schaar t.w.v €7,04


Lisette P won dit lieve eekhoorn tasje t.w.v  €7,04


Yasmine C won dit gelukskettinkje in de vorm van een Wish Bone t.w.v €12,01

Wij hebben ook nog wat leuke kerstcadeautjes voor je uitgezocht! Doe inspiratie op en misschien win jij ook een Etsy cadeautje.


Onderzetters €10,38


Zonnebrilhouder in de vorm van een uil €12,43


Sterren verlichting €12,84


Lijstje €12,43 


Mok €14,90


Ketting €13,95


Doosje €7,95


Rendier oorbellen €12,95

 

Hoe maak je kans op een cadeautje van maximaal €15 via Etsy?
♥ Upload vanaf nu elke dag t/m woensdag 10 december je gewenste Etsy cadeau van maximaal €15 (neem eens een kijkje bij de cadeau ideeën op Etsy als je nog niet precies weet wat je wil) op Instagram. Wil je liever voor je (beste) vriendin, dan kan dat natuurlijk ook gewoon!
♥ Deel jouw kerstwens in het bijschrift
♥ Mention en tag @girlscene_nl in je foto
♥ Gebruik de hashtag #myetsywish2014

Wij maken dagelijks een winnares bekend op Girlscene's Instagram-account & op de Facebookpagina van Etsy! Succes ladies!

Pin je inspiratie in Pinbook