Lifestyle

8 dates die je meegemaakt moet hebben!

OMG! Je hebt eindelijk het nummer van die leuke jongen bemachtigd. Jullie appen iedere dag en hij stelt voor om iets af te spreken. Super spannend natuurlijk, zou je eerste date wel leuk worden? En wat moet je in hemelsnaam doen? Naar de bioscoop? Of toch liever gewoon ergens iets drinken? Vaak is een eerste date helemaal niet zo erg als je dacht. Deze 8 verschillende dates heb je misschien weleens meegemaakt…

1. De date waarvan je hoopt dat het zo snel mogelijk voorbij is
Hij kwam te laat en vergat je naam, niet echt hoe je je eerste date had voorgesteld. Dat niet alleen, jullie hadden na een kwartier al geen gespreksstof meer waardoor er ongemakkelijke stiltes vielen. Het grootste deel van de date bracht je door met je smartphone of op het toilet. Het leek wel of de tijd stilstond, dus het was wachten op een geschikt moment om de date zo snel mogelijk te stoppen.

2. De date waar je per ongeluk dronken werd
Super spannend een eerste date, dus je bedacht dat het misschien zou helpen om thuis alvast een wijntje te drinken. Tijdens de date dronk je nog wat wijntjes. Zonder dat je goed had gegeten natuurlijk, want door de zenuwen had je absoluut geen honger. Een paar wijntjes leek de perfecte manier om wat losser te worden. Nou, losser werd je er wel van, want je date eindigde doordat hij je thuis moest afzetten omdat je dronken was. Oeps! Nou ja, jullie hebben in ieder geval een leuke avond gehad.

3. De perfecte date
Deze date is precies zoals je het ook in romantische films ziet. Jullie zien er beiden prachtig uit, hij haalt je op met een prachtige bos rozen en jullie gaan romantisch dineren. Na de date zijn jullie er beiden van overtuigd dat er nog veel meer afspraakjes komen! Misschien heb je deze date nog niet gehad, maar ooit zul je zo'n perfecte date meemaken.

4. De dubbel date
Je vindt het maar spannend die eerste date. Je stelt voor om samen met je beste vriendin en haar vriend te gaan bowlen. Zo hoef jij je tenminste geen zorgen te maken dat het echt verschrikkelijk wordt. Jullie hebben met z'n vieren een gezellige avond en je leert hem in een gezelschap misschien nog wel beter kennen dan als je alleen met hem bent. Als het klikt tussen jouw vrienden en je lover is de kans nog groter dat er een relatie ontstaat.

5. De pretpark date
Een activiteit op je eerste date is een goed idee om awkward situaties te voorkomen. Het klinkt misschien kinderachtig om naar een attractiepark te gaan, maar je hebt in ieder geval geen last van ongemakkelijke stiltes.

6. De date waar je bij elkaar in bed eindigt
Zijn ouders waren niet thuis dus hij nodigde je uit om bij hem een film te komen kijken. Je date begon misschien wel met een filmpje op de bank, maar eindigde bij hem in bed.

7. De date waar je niet op voorbereid was
Een eerst date is spannend en al helemaal als je bent voorbereid wat jullie gaan doen. Misschien vind je het niets dat je niet weet waar je aan toe bent, maar een spontane date is juist extra romantisch! Jullie kunnen samen een wandeling maken of naar zonsondergang kijken.

8. De date waarvan je had gehoopt dat hij nooit had plaatsgevonden
Je was helemaal in love en keek de hele week al uit naar je date. Toen het eenmaal zover was, bleek het anders te gaan dan je had verwacht. Hij leek veel leuker toen je hem ontmoette in een club en op zijn Facebookprofiel was hij veel knapper. Toen jullie eenmaal aan de praat raakten werd de date nog veel verschrikkelijker. Hij was een sportfanaat terwijl jij sporten haat en jij houdt van dieren terwijl hij er allergisch voor is. Hoe heb je je in hemelsnaam zo erg kunnen vergissen?

Welke dates heb jij al eens meegemaakt? Heb jij weleens een verschrikkelijke date gehad?

Bron: Women’s health

Beeld: thinkstockphotos

Must reads 👀