Fashion

De week van de Girlscene redactie: #49

Op Girlscene.nl zie je iedere dag artikelen, nieuwtjes en winacties verschijnen. Je weet waarschijnlijk ook wel wie de redactie vormen. Maar hoe gaat het er achter de schermen aan toe? Wat doen deze ladies heel de week op - en buiten - de redactie? Wij geven je elke week een sneak peek behind the Girlscenes, een dagboek vol met foto's van de activiteiten van afgelopen week!

Maandag
De redactie splitste zich vandaag letterlijk op. Het is namelijk verhuisdag!!! Goodbye mooie grachten en hallo De Hallen. Danique heeft haar spierballen goed getraind, want zij hielp de hele dag met het verhuizen van het kantoor. Alle ingepakte spulletjes werden weer uitgepakt en de nieuwe kantoorstoelen moesten in elkaar gezet worden. You go girl! Thari en Vivian werkten daarom vanuit huis, want het leven van een webredactie gaat gewoon door en zo konden er toch leuke artikelen geschreven worden. Emma en Renée waren allebei vrij. Zo kon Emma uit haar jetlag van New York ontwaken... 

Zowel bij Thari thuis als bij Vivian leek het wel dierendag... Vivian mocht tussen het werken haar drukke kitten entertainen en Thari liet in de ochtend haar lieve hond uit. Vivian schreef in de ochtend over een app die frietjesdieven wegjaagt... Lees hier snel meer over deze lachwekkende app!

Toen Danique foto's stuurde van het kantoor stond iedereen te popelen om er dinsdag te werken. Wat spannend allemaal! 


Thari liep met haar hond een rondje en kwam deze hoop met mooie herfstbladeren tegen!


Vivian heeft deze leuke mok van haar zus gekregen! Vind hier nog meer leuke mokken!


Vivian was erg blij toen haar drukke en speelse kitten lief naast haar in slaap viel... Eindelijk weer goede concentratie! 


Yay! Ons nieuwe kantoor is een plaatje, nietwaar? 

Dinsdag
Eindelijk was het zover: de eerste werkdag in ons nieuwe kantoor. Althans, voor Vivian en Thari. Emma werkte nog een dagje thuis, Danique was er natuurlijk al geweest en Renée werkte niet. Veel tijd om van het nieuwe kantoor te genieten was er niet, Danique moest al snel door naar de presentatie van de nieuwe ASOS lente-zomer collectie. De collectie is weer hebberigmakend... We kunnen niet wachten om het met jullie te delen. 

Vivian had iets voor Danique meegenomen waar ze al heeeeel lang naar op zoek was... Een ananasbloem! Danique was door het dolle heen, die wilde ze zooooo graag hebben. Wat lief, van Vief (dat rijmt). De dag vloog voorbij op het nieuwe kantoor, onder andere omdat er donuts werden uitgedeeld ter ere van de verhuizing. Yum, daar kunnen we wel aan wennen ;-). 


Breakfast bij ASOS


Taylor op de cover van het magazine van ASOS, we like!


De nieuwe collectie van ASOS is weer hebberigmakend


Florals voor het voorjaar <3


Hoe cute is deze unicorn?!


Vivian gaf Danique een ananasbloem cadeau... Ahhh, wat was Danique er blij mee


Het eerste pakketje is al gemaakt! Veel plezier met je Timberlands, Marjolein!

Woensdag
We begonnen de ochtend met een nieuwtje over Facebook. Het sociale netwerk heeft per 1 januari 2015 nieuwe voorwaarden en daar is niet iedereen blij mee. Wat die voorwaarden precies inhouden? Dat kun je hier lezen. Ook schreven we over de Victoria's Secret show. Wow, wat zagen de dames er weer prachtig uit! Girlscene heeft alle beelden, je kunt ze hier bekijken. 

Het was Emma's eerste dag op het nieuwe kantoor en ze kreeg een persoonlijke tour van Danique. We hebben al een nieuw koffietentje gevonden, een tentje dat gerund wordt door twee Engelsmannen. Ook zitten we vlakbij een markt, OMGGGGG, wat heb je daar lekkere dingen voor een lage prijs. We hebben onze werkplek al leuk ingericht en het wordt steeds meer ons plekje. We love Girlscene's new HQ! 


We love our new office!


Koffie van onze nieuwe koffietentje


Vivian is dol op haar nieuwe Dior inspired oorbellen


Thari scoorde deze frambozen op de markt, yum!

Donderdag
We beginnen steeds meer in de kerststemming te komen op het kantoor. De radio staat standaard op Sky Radio Christmas en we hebben een mini kerstboompje op ons bureau gezet. Een beetje gezelligheid is wel fijn tijdens het tikken. Zo maakte Emma onder andere een shopping met outfits voor de feestdagen, Vivian schreef over rare gedachten die twintigers hebben en Thari tikte een artikel over een super gekke accessoire waar we graag jouw mening over willen weten ;-)

's Middags ging Danique langs Unlimited PR om kennis te maken met nieuwe producten. Zo komt Clarisonic met een borstel voor je voeten (ja, echt!) en het merk Origins heeft ook weer fijne crèmes. We zijn trouwens super blij met de markt die hier in de buurt zit, we halen ons eten daar voortaan en dat bespaart ons zoveel geld! 

De dag vloog voorbij en om half 6 pakten we onze tassen in om richting huis te gaan. Morgen weer een dag! 


Onze mini kerstboom staat al 


Vivian's lunch van de markt. Lekker en goedkoop! 


Danique bezocht Unlimited PR om kennis te maken met nieuwe merken en producten...


... Onder het genot van een lekker drankje van SodaStream

Vrijdag
Hoera, het is vijf december! We begonnen de dag dan ook met een toepasselijk nieuwtje. Het Sinterklaasjournaal heeft namelijk een zwarte Sint geïntroduceerd! Wat vind jij hiervan? Laat je mening weten in de reacties van dit artikel. Op de redactie waren we helemaal in de stemming, vooral toen collega Claudia van Fashionscene met Sinterklaas cupcakes binnen kwam. OMG, ze waren zo lekker... Claudia is meteen benoemd tot de beste collega van de maand ;-). 

Ook kregen we bezoek van Annemerel! Ze werd vergezeld door ex-Fashionscene hoofdredacteur Esmée. Wat waren we blij om ze te zien! Ze hadden een afspraak met iemand van Femmefab -dat zit ook op ons kantoor- en kwamen meteen onze nieuwe locatie bewonderen. Na hun afspraak gingen Danique en Emma even met ze 'lunchen' bij McDonald's om even bij te kletsen. Het was weer vanouds gezellig. 

Om half zes was het niet alleen tijd voor weekend, maar ook voor Sinterklaasavond! 


De lekkerste Sinterklaas cupcakes ever!


Een gezonde lunch met Annemerel en Esmée ;-)

Wat heb jij deze week gedaan?

Volg Girlscene ook op Instagram: @Girlscene_nl 
De Instagram-accounts van de redactie: @daniquehoofwijk @emmanajade @reneemulckhuijse @vivijayanne en @shellepiep

Until next week!
Liefs, Danique, Emma, Renée, Vivian, Thari en Shelley

LOVE dit artikel
2 meiden hebben deze blog geloved