Winnen

Test & win een tablet t.w.v. €349

[AFGELOPEN] Is een tablet voor jou de perfecte accessoire of lijkt het jou de perfecte accessoire? Dan ben je op dit moment bij Girlscene aan het goede adres. Je maakt nu namelijk kans om een tablet te testen én te winnen! Het leuke van de testperiode is namelijk dat je daarna de tablet gewoon mag houden. Score. Lees snel verder als je kans wil maken.

Girlscene checken, mailtjes beantwoorden, Instagram bekijken, Facebook updaten, boek lezen… Er is zoveel wat je kunt doen met een tablet! Voor veel meiden is een tablet de ideale accessoire. Bovendien is het handig om een tablet mee naar school te nemen in plaats van een laptop. Het scheelt qua gewicht én je kunt gewoon prima aantekeningen maken.

Maar eh… Heb je het probleem dat je geen tablet hebt? Dan heeft Girlscene goed nieuws, want tien lezeressen maken kans om een tablet ter waarde van €349 te testen en te houden. Klik hier om te testen! Maar dat is nog niet alles! Naast het testen van een tablet krijg je er een printer en McAffee virusscanner bij ter waarde van €29,95 per jaar. Veilig surfen is erg belangrijk, natuurlijk. 🙂 


Na de testperiode mag je de tablet houden. Enne, het eerste wat je kunt doen zodra je de tablet ontvangt is een leuke outfit uitzoeken bij I Want That Musthave, want bij het pakket krijg je ook nog eens een kortingscode van 20%. 

Wil je meedoen en testen? Klik dan hier

Must reads 👀