Celebs

Wie rockt de look?

Celebrities en modellen voelen altijd de druk om er goed uit te zien. De paparazzi liggen namelijk overal op de loer! Wekelijks worden de celebs gesnapt in hun dagelijkse outfit. Girlscene zet elke week de verschillende looks op een rij, van Gwen Stefani en Beyoncé tot Lady Gaga en Kristen Stewart. Het is aan jullie om te stemmen: Wie rockt de look en wie slaat de plank volledig mis?

Beyoncé

Beyoncé slurpt lekker aan haar drankje op de straten van New York City. Ze draagt een bikerjasje met studs van Mikhael Kale en high heels van Azzedine Alaïa. Haar tas is van Dee Ocleppo. Een soortgelijke broek kun je scoren bij de Topshop! 

Gwen Stefani

Gwen is samen met haar boys Kingston en Zuma aan het shoppen bij een sneakershop in Los Angeles. Haar jongste zoontje Apollo draagt ze in haar armen. Het is een echte Gwen outfit als je het ons vraagt. Black & white zien we vaker bij haar terugkomen. Haar jasje is van Adidas. 

Lady Gaga

Gaga werd gespot bij de ABC Studios in New York. Helemaal in een rood oversized pak werd ze gespot. Dit keer geen pruik, maar haar haren in een knotje. Regen maakt voor haar niet uit… haar zonnebril houdt ze gewoon op! 

Kristen Stewart 

Kristen gaat voor een casual outfit met een opvallende gele beanie. Ze draagt een trui van Red Sonic Youth. Ze werd gespot op LAX Airport in Los Angeles. Prima outfit voor een vlucht!

Lea Michele

Lea werd gespot in deze chique outfit op de set van Glee seizoen 6! Ze draagt een mooie lange zwarte trenchcoat en lak pumps. Die meneer naast haar kijkt wel erg grappig en moeilijk… 🙂

Ciara

Moeder Ciara arriveert bij  de Topshop Topman in New York waar ze een openingsdiner heeft in het Grand Central Terminal. Ze draagt een fake fur jasje en een leather look tuinbroek. Om de outfit af te maken draagt ze stoere boots met een flinke hak. 

Olivia Culpo

Olivia Culpo, de vriendin van Nick Jonas, arriveerde samen met vriendlief op LAX Airport. Ze draagt een witte poncho en een grijze Mulberry tas in haar handen. Haar bruine laarsjes wijken af van de kleuren die ze draagt, maar dit maakt de outfit juist wat stoerder en speelser. 

Paris Hilton

Paris Hilton werd ook op LAX Airport gespot. Totally in black! Ze draagt een trui met twee skulls in de vorm van een hartje en high heels. Best stoere outfit van Paris, normaal zien we wat meer kleur terugkomen in haar outfits. 

Khloe Kardashian 

Met ingevlochten vlechten werd Khloe gespot voordat ze de sportschool instapt. Ze draagt blauwe sportschoenen van Nike en heeft een geruite blouse om haar middel geknoopt. Sporty girl!

Amanda Seyfried

Amanda is gezellig met haar hond Flynn aan het wandelen. Terwijl ze druk aan het telefoneren is, is haar hondje met andere honden aan het spelen. Ze draagt een zwarte oversized jas met een grijs shirtje en geveterde enkellaarsjes. Comfy outfit voor een eindje wandelen…

Nu is het aan jullie: wie rockt de look en wie slaat de plank volledig mis?

Bron beeld: reporters.be

Pin je favoriete outfit op Pinbook

Must reads 👀