Beauty

8 ongebruikelijke manieren waarop je haarspray kunt gebruiken

11

Als we één haarproduct kiezen die we voor de rest van ons leven in de kast mogen hebben, dan kiezen we ongetwijfeld voor haarspray. Waarom? Omdat je het op zoveel manieren kunt gebruiken! Haarspray voor het haar is als poeder voor het gezicht, maar dan met nog veel meer mogelijkheden. Girlscene zet acht manieren op een rij waarop jij haarspray kunt gebruiken. Lees maar mee!


8 manieren waarop je haarspray kunt gebruiken... Let the countdown begin!

1. Panty
Een ladder in je panty krijgen is een goede reden om vooral geen jurkje of rok aan te trekken. Maar soms wil je toch je vrouwelijke kant laten zien in je outfit en ja hoor... Daar heb je het al. Voordat het überhaupt lunchtijd is zit er al een gat in je panty. Dan komt haarspray goed van pas, want het zorgt ervoor dat het gat niet groter wordt. 

2. Kapotte rits
Heb je weleens de opmerking gehad dat je gulp openstaat? Uh ja, niet zo charmant... Om te voorkomen dat je rits continu naar beneden zakt helpt het om er haarspray op te spuiten. Tot de volgende wasbeurt gaat de rits niet eerder naar beneden totdat jij het zegt. Tada!

3. Stof op kleding
Meiden met huisdieren herkennen vast de momenten waarop je de deur uit wil gaan en je kleding onder de honden- of kattenharen zit. Als je geen kledingroller in de buurt hebt helpt het om eerst flink wat haarspray op keukenpapier te spuiten om vervolgens de fuzzies weg te halen. Deze methode werkt trouwens ook om bonte kleding of een pluizige trui onder controle te houden. 

4. Pen op bank
Hoe je het voor elkaar krijgt is de grote vraag, maar die streep van je pen op de bank ziet er niet uit. Probeer het eruit te schrobben met haarspray om de vlek te laten verdwijnen.

5. Bloemen
Vind je het ook zo vervelend dat bloemen na vier dagen er niet mooi meer uitzien? Door het meteen met haarspray te sprayen zien ze er na een week nog goed uit. Ka-ching!

6. Statisch
Het is wintertijd ladies en dat betekent statisch haar plus alle ongemakken die daarbij komen kijken. De oplossing is om je rokken, blousejes en zelfs panty's te voorzien van een laag haarspray. Hiermee ga je het statische effect tegen. Pas wel op met stoffen zoals zijde, want de haarspray kan dan een vlek veroorzaken. 

7. Droogshampoo
Vette haarwortels zijn verleden tijd als je haarspray bij de haaraanzet aanbrengt. Schijnbaar absorbeert de alcohol het vet waardoor je haar er een stuk beter uitziet. We hebben het nog niet geprobeerd, maar in combinatie met een coole hairdo is dit zeker het proberen waard! 

8. Touperen
Veel meiden willen extra volume in het haar, maar het grote probleem is dat het haar na vijf minuten weer inzakt. Super irritant natuurlijk, tenzij je haarspray bij je hebt. Spray namelijk eerst de haaraanzet, toupeer dan het haar en borstel het geheel door om voor va-va-voom volume te zorgen. Wedden dat het nu wel blijft zitten?

Op welke manieren gebruik jij haarspray?

Bron: My Thirty Spot, All Womens Talk
Beeld: iStock

LOVE dit artikel
13 meiden hebben deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

11 reacties

 • 4 jaar geleden Sass

  Ik gebruik haarspray alleen in mijn haren en op een wenkbrauwborsteltje om mijn wenkbrauwen in model te brengen en houden.

 • 4 jaar geleden SupremeBitch

  Ik spray altijd als ik klaar ben met me make up er haarlak over (Niet teveel! Ogen dicht houden!) en het blijft de hele dag zitten. Zelfs als ik uitga scheelt het zoooo veel!

 • 4 jaar geleden sharon

  Snel en makkelijk geld verdienen

  https://www.cash4ladies.nl/aanmelden.php?ref=70121

  Mijn hoogste uitbetaling ooit was 100 euro

 • 4 jaar geleden hotlineshawty

  Wauw, die van de kapotte rits ga ik proberen. Mijn gulp staat zegmaar vaak open xD

 • 4 jaar geleden AfraBond

  Ik gebruik het altijd voor mijn panty's! Nooit meer een ladder. Super handig. en natuurlijk als ik mijn haar toupeer.

 • 4 jaar geleden Piet

  Ik spuit het over tekeningen heen om het wat minder snel te laten uitvegen en voor minder afgeven.

 • 4 jaar geleden Fijn Papier

  Voor basketbal gebruik ik het voor onder mijn basketbalschoenen. Ik spuit het op de zool en laat het even drogen. Dit zorgt ervoor dat je schoenen minder glad zijn en dat ze niet gaan piepen.

 • 4 jaar geleden Maracuyá

  Ik gebruik het inderdaad om te touperen. Maar bij pen op de bank, is dat niet een beetje heel erg afhankelijk van wat voor stof de bank gemaakt is? Ik bedoel, het kan leer zijn, het kan stof zijn, en dan 10 verschillende soorten leren en 10 verschillende soorten stoffen?

 • 4 jaar geleden camarolies

  Ik gebruik het met de voltige want onze pakken zijn glad waardoor makkelijk van het paard afglijd

 • 4 jaar geleden Kelly De Haas

  ik gebruik het tijdens turnwedstrijden om het pakje op zijn plek te houden

 • 4 jaar geleden Jolie

  super handig!

 1. 1