De kledingkast van... Phuong

Fashion door Redactie

Duik jij het liefst direct de kledingkast van je vriendin in, wanneer je op bezoek komt? Om vervolgens te zeggen: 'Wat leuk! Oh, draag jij deze nooit? Wat zonde!' (hint hint). Ja, ongegeneerd neuzen in andermans kast is altijd een feestje! Tot je je zus in jouw kast ziet snuffelen. Vandaag neemt lezeres Phuong, met toestemming uiteraard, ons mee in haar kledingkast. Kijk je mee?

De kledingkast van Phuong

Hoe zou jij de inhoud van je kledingkast omschrijven?
Kleurtjes, nude, verschillende stofjes, mix & match van alles en nog wat!

De kledingkast van Phuong

Welk item is favoriet?
Mijn favoriete item verandert eigenlijk best wel vaak! Vorig jaar voor kerst heb ik van mijn vriend de YSL arty ring gekregen en die blijft toch wel ERG mooi.

De kledingkast van Phuong

Wat is je duurste item?
Mijn Supertrash jas van vorig jaar! Dit (naar mijn mening) prachtige item heb ik al zo vaak aangehad, zeker het geld waard.

Wat is je beste koop?
Ik denk mijn Cambridge Satchel Company tas die nog binnen moet komen, maar ik heb er nu al een zeer goed gevoel bij dat deze zoveel gebruikt gaat worden!

Wat is je grootste miskoop?
Als het een miskoop is dan stuur ik het terug of geef ik het weg! Ik kan op dit moment niks bedenken wat ik gekocht heb, maar absoluut niet meer leuk vind.

De kledingkast van Phuong

De kledingkast van Phuong

Van welk kledingstuk heb jij er meer dan genoeg?
Schoenen en jurken! Toch kan ik er nog steeds niet genoeg van krijgen!

Als jij een walk-in-closet zou laten bouwen, waar moet deze dan aan voldoen?
Veel ruimte om alles netjes te ordenen op kleur en kledingstuk. Ook vind ik het belangrijk dat er veel ruimte is voor al mijn schoenen!

Bekijk ook de blog van Phuong!

Durf jij het aan de inhoud van je kledingkast bloot te geven? Doe ook mee! Stuur een mailtje met foto's o.v.v. 'De kledingkast van' naar info@girlscene.nl.