Yay: tweede deel van seizoen vijf van Pretty Little Liars binnenkort op Netflix!

Films & Series door Emma

'Got a secret, can you keep it?', het openingsliedje van Pretty Little Liars kunnen we inmiddels meezingen. De avonturen van Aria, Emily, Hanna, Spencer en Alison houden ons al seizoenen lang in onze greep en het is nog steeds niet saai. Integendeel, we zitten elke aflevering weer op het puntje van de stoel! We schrijven dit artikel niet voor niks, want er is goed nieuws voor alle PLL-fans: de tweede helft van seizoen vijf kun je binnenkort op Netflix bekijken! Lees snel verder voor de precieze datum. 

De vriendinnen worden al 4,5 seizoenen lang geteisterd door sms'jes van -A. Wie er achter deze berichten zit, is de grote vraag. -A heeft al voor veel ellende gezorgd en het ziet er niet naar uit dat de meiden even een break krijgen. De pesterijen van -A zorgen er wel voor dat we na elke aflevering weer smachten naar een nieuwe. Je verveelt je in ieder geval nooit als je Pretty Little Liars kijkt! 

De eerste helft van seizoen vijf is gepast afgesloten met een cliffhanger en we kunnen echt niet wachten tot we weten hoe het verder gaat. We zullen nog niks verklappen, maar de fans die het al gezien hebben zijn ongetwijfeld net zo ongeduldig als wij... Wie gaat er over lijken om zijn of haar identiteit verborgen te houden? Welke intriges worden er in het tweede deel van het seizoen aan het licht gebracht? Zijn de vriendinnen in staat hun eigen vrienden en familie te verraden om zichzelf te beschermen? En ook niet geheel onbelangrijk, wat zullen de meiden dit seizoen weer aan fantastische fashion statements dragen?

Er is goed nieuws voor alle PLL-fans: Netflix zal weer exclusief de nieuwe afleveringen uitzenden. Reserveer 13 januari maar vast in je agenda, dit is de datum waarop de eerste aflevering van seizoen 5.2 op Netflix staat! Vanaf dan is er elke week een nieuwe aflevering beschikbaar. We lopen maar één week achter op Amerika, we hoeven dus zo kort mogelijk te wachten op de nieuwste afleveringen! 

Heb je nog geen Netflix? Je mag het één maand gratis proberen, klik hier

Kun jij ook niet wachten op de tweede helft van seizoen 5? Wie denk jij dat -A is? Heb jij 13 januari gereserveerd?