Celebs

Dé it-girls van dit moment

Suki Waterhouse, Cara Delevingne, Alexa Chung… Stuk voor stuk vrouwen die hun rol als 'it-girl' waarmaken. In korte tijd groeien de zogenaamde it-girls uit tot beroemdheden en laten we eerlijk zijn: ze verdienen enorm veel cash met hun uiterlijk. Inmiddels maken eerdergenoemde vrouwen langzaamaan plaats voor de nieuwe it-girls du moment. Klik verder voor de top 10.

Onderschat de werklust van de it-girls niet, want alleen knap zijn is niet genoeg om geld te verdienen. De meiden werken hard om hun luxe appartementen in New York City (of Los Angeles) en om hun levensstijl te onderhouden. Daarbij komt wel kijken dat de it-girls veel media-aandacht krijgen. Op elke straathoek worden ze gespot door de paparazzi en fans. Dit zijn de it-girls van dit moment…


Kendall Jenner

Kendall werkt hard aan haar modellencarrière. In 2014 liep ze als model over de catwalk van onder andere Givenchy, Balmain, Chanel en Marc Jacobs. Ook is ze uitgekozen als gezicht van Estée Lauder.


Gigi Hadid

Langzaamaan verovert Gigi Hadid de mode-industrie, maar sinds 2014 is ze vooral booming. Met haar bijzondere looks (ze is half Palestijns, half Nederlands) boekt ze de ene naar de andere campagne voor Tom Ford, Sports Illustrated en de Pirelli kalender. 


Bella Hadid 

Bella Hadid is het jongere zusje van Gigi. Met haar donkere look zette ze in 2014 haar eerste stapjes als model. Ze is nog 18 jaar, maar heeft al een modellencontract in de wacht gesleept. Zeker een it-girl om in de gaten te houden, dus!


Hailey Baldwin

Hailey Baldwin maakt de clique van Gigi Hadid en Kendall Jenner compleet. Hailey is de dochter van de Amerikaanse acteur Stephen Baldwin, maar zelf kiest ze voor het modellenpad. Inmiddels is ze hét gezicht van Revolve Clothing en staat ze voor de camera van ID Magazine en V Magazine. Verder loopt ze de show voor Sonia Rykiel.


Chiara Ferragni 

Über modeblogger Chiara Ferragni verdient niet voor niets elk jaar een bedrag met zes nullen. De 27-jarige Italiaanse heeft onlangs Milaan verlaten van Los Angeles, maar no worries. Samen met haar crew zorgt ze ervoor dat alles op rolletjes blijft gaan. Ze schoot onder andere campagnes met Dior, Yves Saint Laurent en Calvin Klein. 


Joan Smalls

Victoria's Secret, Gucci, H&M, Chanel… Dit is slechts een klein deel van Joan Smalls' cv. Ze is 1,79 meter lang en wordt gevraagd voor Vogue, Glamour én Harper's Bazaar. Joan is hot!


Kylie Jenner

Ms. Jenner's look is enorm veranderd in 2014, maar dat betekent niet dat haar carrière eronder te lijden heeft. Samen met Kendall heeft ze een kledinglijn met PacSun en ondertussen werkt Kylie ook samen met Bellami hairextensions. Goed gedaan voor een 17-jarige!


Pixie Geldof

Pixie Geldof is model, zangeres en socialite. Zoals haar naam doet vermoeden is ze inderdaad het zusje van Peaches Geldof, maar ondanks het turbulente leven dat bij de Geldof familie hoort heeft Pixie het goed voor elkaar. Met een contract bij Elite Model Management, Next Model Management en Select Model Management op zak staat ze er aardig voor. Zo deed ze onder andere campagnes voor Levi's, Agent Provocateur en Vivienne Westwood. 

Welke it-girl is jouw favoriet?

Bron beeld: Instagram

Pin je inspiratie in Pinbook

Must reads 👀