Beauty

Kom donderdag naar de MAC store opening in Den Haag!

Alle MAC liefhebbers opgelet! De MAC store in Amsterdam is al jarenlang een feit, maar wist je dat MAC nu ook een winkel in Den Haag opent? De free standing winkel viert op 20 november samen met Beautyscene.nl een feestje en we kunnen één ding beloven: het wordt super leuk. Hapjes, drankjes, muziek, workshop… Kom jij ook?

Debbie, van onze zus Beautyscene.nl, opent op 20 november tijdens een uniek feestje de MAC store opening in Den Haag. Woehoe! Tot nu toe heeft MAC alleen een winkel in Amsterdam en counters in de Bijenkorf en Douglas, dus het was wachten totdat er nog een winkel zou openen. Dat moment komt er nu aan en jij kunt erbij zijn.

De MAC Free Standing Store krijgt een andere en vernieuwde look and feel en is 55m2 groot. Genoeg ruimte voor de allereerste MAC lash bar, waar je alles leert over nepwimpers en de wimpers aanbrengen. In de winkel vind je alle MAC producten (helaas niet de pro producten), wat betekent dat ze ook alle exclusieve collecties verkopen. Hé, dat is nieuw!


Natuurlijk mag deze opening niet ongemerkt voorbijgaan! Daarom viert MAC samen met Beautyscene een feestje en opent Debbie de winkel. De officiële en feestelijke opening vindt plaats op 20 november. Even alle informatie onder elkaar:
Datum: Donderdag 20 november ’14
Locatie: MAC Den Haag, Hoogstraat 39, Den Haag
Programma:
– 17.00 – 17.30 Ontvangst eerste gasten
– 17.30 – 18.00 privé masterclass van Ines Borgonjon (alleen op uitnodiging)
– 18.00 – 21.00 ontvangst overige gasten & feestelijk opening van de winkel

Het feest is gratis toegankelijk en je hoeft je niet aan te melden. Wil je meedoen met de privé masterclass? Dan moet je wel vandaag je plekje reserveren door winactie@beautyscene.nl te mailen o.v.v. MAC Den Haag. Mail je naam + motivatie om de workshop bij te wonen en Debbie mailt je terug om te laten weten of je een plek op de lijst hebt gekregen. 

Kom je ook naar de opening van de MAC store in Den Haag?

Must reads 👀