De week van de Girlscene redactie: #47

Fashion door Redactie

Op Girlscene.nl zie je iedere dag artikelen, nieuwtjes en winacties verschijnen. Je weet waarschijnlijk ook wel wie de redactie vormen. Maar hoe gaat het er achter de schermen aan toe? Wat doen deze ladies heel de week op - en buiten - de redactie? Wij geven je elke week een sneak peek behind the Girlscenes, een dagboek vol met foto's van de activiteiten van afgelopen week!

Maandag
Het Timberland event van vrijdag 14 november was een groot succes! Danique was één van de hosts van de opening van de Timberland store in de Kalverstraat in Amsterdam. Samen met heerlijke hapjes en drankjes, vrolijke beats van de dj en natuurlijk de prachtige schoenen van Timberland was het een super geslaagde avond. 

Het herfstige weer is perfect voor mooie foto's, daarom gingen Danique en Emma erop uit om foto's te maken voor 'Wat shopt en draagt de redactie' en een ander artikel dat binnenkort online komt. Vivian ging ook de straat op om streetstyle te fotograferen. We doen weer een editie met alleen maar jongens! Vivian had helaas niet heel veel succes, maar ze wist wel een musicalster op de kiek te zetten... To be continued. 

Danique had 's middags een afspraak bij de salon van Rob Peetoom. Niet omdat ze dat even in haar pauze ging doen, maar het is voor een artikel. Houd de site in de gaten, want binnenkort komt er een haarartikel online! 


Het Timberland event van vrijdag 14 november was een groot succes!

Zelfgemaakte salade met appel, kipfilet, mozzarella, pesto en tomaatjes


We maakten foto's voor in 'Wat shopt en draagt de redactie' en een ander artikel 


Danique had een afspraak bij Rob Peetoom


Danique werd in de extensions gezet door Rob Peetoom


Hier kun je het verschil goed zien... Links is zonder extensions, rechts met extensions


Happy New Hair!

Dinsdag
Yaaay, eindelijk waren we weer een keer met z'n allen op de redactie! Het was weer een tijdje geleden dat iedereen aanwezig was, dus het was super leuk om een keer compleet te zijn. Dat kon de rest van het kantoor ook merken... ;-)

Heb je al gelezen over het kortste huwelijk ever? Emma schreef het nieuwtje over een kersverse echtgenoot die wilde scheiden toen hij zijn vrouw voor het eerst zag. Ehhh, had hij zijn vrouw dan nooit gezien?! Het is een ingewikkeld verhaal, je kunt alle details hier lezen. Renée schreef daarna over de gevaarlijkste handstand die je ooit hebt gezien. Trust us, iets engers ga je vandaag niet zien. 

Na de nieuwtjes was het weer tijd voor een fotoshoot. Althans, voor Renée en Tess van Fashionscene. Tess was zo aardig om voor ons op de foto te willen voor in een nieuw artikel. Stay tuned! Iedereen op het kantoor is druk aan het inpakken, omdat we over een week verhuizen naar een nieuw kantoor. Aan het einde van de dag was het dus extra moeilijk concentreren, met al dat geweld van het inpakken. Maar we hebben het overleefd! 


Even een selfie tussen het shooten door


Snack time!


Kopje koffie om de dag mee door te komen


Ze.nl vierde feest met tompoucen! 


Nieuw bij ah to go: oatmeal smoothies, verkrijgbaar voor€2,50. Smaken: aardbei, zwarte kers & chiazaad, mango, maracuja en zonnebloempitten & tot slot blauwe bes, pure cacao en lijnzaad. Onze favoriet is die met mango! 

Woensdag
De werkdag zag er iets anders uit dan normaal voor Danique en Renée. Danique kon voor de verandering eens wat langer in bed blijven liggen, omdat er bij haar thuis gewerkt werd! Renée stond om 9.00 uur op de stoep en zag Bobby eindelijk eens in levenden lijve. Ja, hij is net zo cute in het echt als op de foto's! Shelley was ook aanwezig, omdat ze een video opnamen. Het resultaat zien jullie binnenkort op Girlscene. 

Ondertussen waren Emma, Vivian en Thari aan het werk op het kantoor. Er stond iets op het programma voor Emma waar ze zich al de hele week op had verheugd: een bezoekje aan Febo! Om 12.00 uur (een beetje vroeg voor een snackbar, maar ach) was ze bij de lancering van een nieuwe snack. We wisten niet wat het zou zijn en het heeft ons zeker verrast... Niemand minder dan Sinterklaas onthulde de speculaaskroket! Uiteraard heeft Emma de snack voor je geproefd en ze vond het ehhh... wennen. De speculaaskroket is nu verkrijgbaar bij Febo voor €1, zeker het proberen waard! 

Verder hebben we plannen gemaakt voor een kerst- én nieuwjaarsvideo en stapelden de verhuisdozen zich op in het kantoor. De verhuizing komt steeds dichterbij! 


Renée ontmoette Bobby eindelijk eens in het echt 


Shelley was druk bezig met het filmen van een nieuwe video


Danique introduceerde de video


Brrr, het begint echt winter te worden! 


Sinterklaas onthulde een nieuwe snack bij Febo... 


... De speculaaskroket! Het smaakte... apart

Donderdag
's Ochtends kon je op Girlscene lezen over de realistische Barbie. Deze speelgoedpop heeft de maten van een gemiddeld 19-jarig meisje en is nu te bestellen voor $25. Voor $6 extra kun je er een stickervelletje bij bestellen om de pop nog realistischer te maken. Kinderen kunnen deze stickers op de Barbie plakken zodat ze acne, striae of littekens krijgt. Wat vind jij van deze nieuwe Barbie? 

Er moeten allemaal dingen gebeuren voor de verhuizing. Danique was heel lang bezig met het mailen van haar contacten met het nieuwe adres. De pakketjes moeten natuurlijk wel op het juiste adres bezorgd worden :-). Wat een werk! Emma schreef ondertussen de Gossip Girl(scene) met roddels over de celebs en Vivian ging aan de slag met eyeliner hacks. 

Thari ging aan het einde van de middag naar een presentatie van Kruidvat. Hier werd de nieuwe collectie gepresenteerd en er zitten weer veel leuke, handige en vooral budgetproof producten tussen! 


Ons eerste kerstcadeautje! Het bleek van Pickwick te zijn. Als je nu een Pickwick zwarte thee variant koopt, dan krijg je online een gratis Hallmark-kaart inclusief postzegel cadeau. In het onderstaande filmpje kun je zien dat we niet zomaar een doosje thee krijgen (zet je geluid wel aan als je het filmpje gaat kijken)

 

We werden flink verrast toen we dit doosje met thee openden 😊 Leuk hè? #pickwick #thee #tea #surprise #hallmark

Een video die is geplaatst door GirlsceneNL (@girlscene_nl) op


Vivian had een cheatday en lunchte met deze heerlijke muffin en snoepte daarnaast ook nog eens Butterscotch Chocolate, oh oh oh waar ging het mis...


Ben je gek op noten? Dan ben je vast blij om te horen dat Mani nu kleine zakjes noten verkoopt bij Albert Heijn, Hoogvliet, Jumbo en Plus. Ze zijn verkrijgbaar per 3-pack in de smaken Sweet Cocktail en Berry & Nuts voor €2,99. Eén zakje kost €1,75. Handig als snack voor onderweg! 


Zo te zien heeft Kruidvat al een heerlijk kerst sfeertje te pakken. Thari spotte deze nieuwe droogshampoo van het huismerk Kruidvat! Wij zijn super benieuwd!          

Vrijdag
YAAAAY!!! Bijna weekend, want het is vrijdag! Vandaag waren alleen Danique, Vivian en Thari op kantoor. Emma was vrij om haar koffer in te pakken, want ze vliegt zaterdag naar New York! Oh wat zijn wij jaloers hier op de redactie, maar we wensen Emma natuurlijk héél veel plezier. :-) 

Vivian schreef in de ochtend het volgende nieuwtje "Hilarisch: Vrouw neemt man volledig in de zeik via WhatsApp." Thari schreef over vet haar en hoe je dit verbergt en onze vaste rubriek "Je bent niet de enige die...". 

Danique was druk in de weer met artikelen nakijken en inpakken. Dit weekend worden namelijk de eerste verhuisdozen verhuisd naar ons nieuwe kantoor! Danique was alleen iets te fanatiek bezig, want er werden ook dingen ingepakt die we eigenlijk nog nodig hadden... Voor Vivian kan de dag niet snel genoeg voorbij vliegen, want ze verheugt zich ontzettend op de Hunger Games, waar ze vanavond naartoe gaat! 


Danique kwam vanochtend met spierpijn op kantoor aan, want ze heeft gisteravond een avondje gebokst.You go girl!


Het kantoor wordt met de dag leger, leger en leger... :(


Vivian had gister gewerkt en héérlijke sushi meegenomen als lunch! OMG! 


Thari haar beautyproducten die ze bij elkaar gesprokkeld had bij het Kruidvat evenement. 

Volg Girlscene ook op Instagram: @Girlscene_nl

De Instagram-accounts van de redactie: @daniquehoofwijk @emmanajade @reneemulckhuijse @vivijayanne en @shellepiep.

Until next week!
Liefs, Danique, Emma, Renée, Vivian, Thari en Shelley