Fashion

Shoe battle: Clarks vs. Nike

De juiste schoenen kunnen je outfit helemaal af maken. Een paar sneakers om het geheel stoerder te maken, of juist een paar hakken voor een vrouwelijke touch. We zijn altijd op jacht naar schoeisel dat we aan onze collectie kunnen toevoegen. In deze nieuwe rubriek zetten we twee schoenen tegenover elkaar en het is aan jou om te besluiten welk paar wint. Deze keer: Clarks vs. Nike. Wie is volgens jou de winnaar? 

Deze week zetten we twee schoenen over elkaar die de perfecte 'tussen' schoenen zijn. Te warm voor de zomer, te koud voor in de winter en perfect voor de herfst! Ook kun je ze eindeloos combineren. De schoenen zijn echter in twee totaal verschillende stijlen… Wat is meer jouw smaak? Laat het weten in de reacties. 

Clarks Desert Boots
Clarks Desert Boots zijn klassieke schoenen die al jaren in het straatbeeld zijn. Door het materiaal waarvan de schoen gemaakt (suède) is gaan ze super lang mee, maar duurt het wel even voordat je ze hebt ingelopen. Clarks Desert Boots kun je eindeloos combineren. De schoenen staan leuk onder een jurkje of een rokje (doe wel een dikke panty aan zodat je het niet te koud krijgt), maar ook bij een casual look met een spijkerbroek en simpele top. Eigenlijk kun je de plank niet mis slaan! 

Girlscene's Emma laat zien hoe zij haar nieuwe schoenen (besteld via Sarenza) combineert. 


Jas: Zara | Top: COS | Jeans: Levi's | Schoenen: Clarks via Sarenza

Nike Air Force 1
Dat Nike een populair schoenenmerk is, dat hoeven we je natuurlijk niet te vertellen. Eén van de nieuwste modellen is Nike Air Force 1. Deze sneakers zijn nog iets stoerder dan de Air Max modellen. Ze zijn verkrijgbaar in het zwart, wit of allerlei leuke kleurtjes. De redactie is vooral fan van de witte variant. Je hoeft trouwens niet bang te zijn dat ze snel vies worden, je kunt een spatje viezigheid gemakkelijk verwijderen. Nike Air Force 1 staan leuk bij een stoere jeans, een simpele top en een lange jas. In de zomer kun je de sneakers combineren onder high waisted shorts, maar daarvoor moeten we nog even geduld hebben ;-). 

Tess van Fashionscene heeft haar Air Force 1 paar besteld op Sarenza.nl. Op de onderstaande foto's kun je zien hoe zij ze draagt. 


Vest: Notice by Bonaparte | Sjaal: H&M | Top: Primark | Broek: River Island | Schoenen: Nike via Sarenza

Clarks vs. Nike

De keuze is aan jou… Welke schoen wint: Clarks of Nike? 

Pin je inspiratie in Pinbook