Lifestyle

Problemen die meiden met brede heupen herkennen

Ben jij net als Kim Kardashian gezegend met mooie rondingen? En dan bedoelen we de rondingen rondom je heupen… Dan is dit artikel vast herkenbaar voor jou! Mannen vinden jouw zandloper figuur prachtig, maar "hips don't lie" zoals Shakira zong. Hoe vrouwelijk en mooi jouw heupen ook zijn, soms kunnen deze rondingen toch echt een beetje in de weg zitten… Girlscene vertelt welke problemen meiden met brede heupen herkennen!

1. Het is super lastig om een broek te vinden die jou als gegoten zit… Geen enkele broek past perfect.

2. Je draagt het liefst geen mini jurkjes die strak om je heupen zitten, want bij jou zijn deze jurkjes nog korter.

3. Tijdens pilates, squats en yoga krijg je vaak te horen dat jij je benen te ver uit elkaar zet… "Maar u zei toch dat ik mijn benen op heupbreedte moest zetten?"

4. Bikini's shoppen is lastig… Het moet ten eerste een mix&match bikini zijn, omdat het broekje en het topje vaak niet dezelfde maat zijn. Het broekje heb je nodig in een grotere maat.  

5. Je durft geen broeken online te bestellen, omdat je niet zeker weet of de broekmaat daadwerkelijk als die maat valt en dus goed past… Het model op de foto heeft namelijk wel erg smalle heupen.

6. Broeken die je wel goed over je heupen heen krijgt zijn vaak van boven veel te wijd.

7. Je weet dat je broeken meer uitlopen dan je zou willen.

8. Als je eindelijk een broek gevonden hebt die jou goed staat, dan koop je er gelijk twee of in meerdere kleuren.

9. In een druk café, in een drukke tram of zelfs in de supermarkt, bots je standaard wel tegen iemand op. Billenbounce! "Oeps, sorry!"

10. In een strakke jurk of in bikini zijn mensen vaak verbaasd over je goede lichaam… Door brede heupen lijk je vaak wat zwaarder en als je het accent op je goede punten legt, zien mensen hoe slank je bent. 

11. Helaas staat een boyfriendjeans jou niet zoals je zou willen en horizontale strepen of drukke printjes rondom je heupen moet je helaas vermijden… Gelukkig staat een kokerrok en een highwaisted jeans jou wel fabulous!

12. Mensen gaan er vanuit dat je net zo goed kan schudden met je heupen als Shakira en net zo goed kan dansen als Nicki Minaj in de clip van Anaconda… Oké, als je danst dan zit er echt wel wat swing in je heupen, maar niet meteen op die manier!          

13. Je wordt vaak nagefloten door mannen, die soms wel eens een opmerking maken over je rondingen. Erg ongemakkelijk…

14. Rokjes en jurkjes kruipen standaard omhoog. Dit geldt overigens ook voor korte broekjes. 

15. Korte rokjes accentueren je heupen meer dan je zou willen. 

16. Een normale outfit, staat jou vaak al onbedoeld sexy…

17. Je broeken slijten sneller… Bijvoorbeeld tussen je benen.

18. Broeken zonder stretch zijn killing… No go dus! 

19. Er wordt vaak onderschat welke maat van shirtjes, bloesjes en topjes je hebt… Bijvoorbeeld als je aan een vriendin vraagt of je een shirtje mag lenen, krijg je het volgende antwoord: "deze is bij mij ook al erg klein…" Of in de winkel als een medewerkster zegt dat het toch slim is ook een maatje groter mee te nemen… Grrrrr!

Welke problemen herken jij?

Bron: Elitedaily
Bron beeld: Reporters.be

Pin je inspiratie in Pinbook

Must reads 👀