Lifestyle

Zo vier je een knallend Oud & Nieuw

5

De feestdagen komen er weer aan en die laten we niet onopgemerkt aan ons voorbij gaan. Ook Oud & Nieuw moet goed gevierd worden. Ga je samen met je familie op de bank zitten om af te tellen tot het twaalf uur is of ga je liever de stad in om met al je vriendinnen het nieuwe jaar in te luiden? Girlscene geeft tips voor een nog leukere Oud & Nieuw dan afgelopen jaren!

Overdag
Met Oud & Nieuw weet je vaak niet zo goed wat je overdag moet doen. Om extra te genieten van Oud & Nieuw kun je natuurlijk overdag alvast beginnen met de voorbereidingen. Nodig je vriendinnen uit en maak er samen een gezellige dag van. 

Oliebollen eten
Je kunt natuurlijk geen Oud & Nieuw vieren zonder oliebollen. Op oudejaarsdag zijn er natuurlijk overal oliebollen te koop, maar het is nog leuker om ze zelf te maken. Op Girlscene las je al eerder hoe je zelf oliebollen maakt. Varieer je oliebollen met krenten, rozijnen en appel. 

Cocktails maken
Je wil natuurlijk 's avonds graag proosten op het nieuwe jaar en daar horen natuurlijk cocktails bij. Ga samen op zoek naar lekkere cocktailrecepten en probeer ze uit. Als je geen alcohol drinkt kun je natuurlijk ook alcoholvrije cocktails maken.

Beautymiddag
Neem uitgebreid de tijd om jezelf klaar te maken voor 's avonds. Trek jullie mooiste jurkjes aan, maak elkaar op en krul elkaars haren. Ook kunnen jullie kleding uitwisselen als je nog geen party-outfit hebt. Zo weten jullie zeker dat jullie een leuke outfit hebben en dat jullie op tijd klaar zijn voor de avond. 

's avonds voor 12 uur
Kijk films
Vaak is het op oudejaarsdag koud buiten en misschien ligt er zelfs sneeuw. Kruip lekker voor de kachel met warme chocola en kijk samen leuke series en films. Ook zijn er op oudejaarsavond vaak veel leuke programma's op televisie. 

Vuurwerk
Ook vuurwerk is natuurlijk onmisbaar tijdens Oud & Nieuw. Koop vuurwerk dat jullie 's avonds met zijn allen kunnen afsteken. Als je niet van vuurwerk houdt kun je het natuurlijk iemand anders aan laten steken. Vergeet ook de sterretjes niet voor het ultieme nieuwjaarsgevoel!

Na 12 uur
Uitgaan
Als de klok 12 keer heeft geslagen, het vuurwerk is afgestoken en je hebt je familie een gelukkig nieuwjaar hebt gewenst, dan is het partytime! Spreek met je vriendinnen af om samen het nieuwe jaar te vieren. Overal is wel een Oud & Nieuw feestje. Ga wel van tevoren na wat je wil doen, want soms is het nodig om kaartjes te kopen en zo weet jij zeker dat je op de juiste plek bent voor een perfecte New Year's Eve! 

Vier het thuis
Als je niet zo van uitgaan houdt kun je natuurlijk ook zoveel mogelijk vrienden bij jou thuis uitnodigen. Zorg voor gouden en zilveren versiering, cocktails en sterretjes en je hebt thuis je eigen New Year's Eve!

Nieuwjaarsdag
Nieuwjaarsborrel
Op 1 januari is iedereen nog vrij, een goed moment dus om je familie uit te nodigen voor een nieuwjaarsborrel. Zo kun je iedereen een fijn nieuwjaar wensen en samen proosten op een goed nieuwjaar.

Nieuwjaarsduik
Waarschijnlijk ben je op de eerste dag van het nieuwe jaar niet zo fris als normaal. Toch kun je de eerste dag van het nieuwe jaar beter niet doorbrengen in je bed. Begin de dag met een nieuwjaarsduik en ga helemaal fris het nieuwe jaar in. 

Hoe ga jij dit jaar Oud & Nieuw vieren?

Beeld: istockphotos

LOVE dit artikel
3 meiden hebben deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

5 reacties

 • 4 jaar geleden Damon_master_piece

  Veel eten word dat met oud en nieuw en cabaret kijken

  op naar geweldig 2015 here i come

 • 4 jaar geleden Demi

  'Op 1 januari is iedereen nog vrij, een goed moment dus om je familie uit te nodigen voor een nieuwjaarsborrel.' Ik moet gewoon werken hoor...

 • 4 jaar geleden Myrthe

  Ik ben 14 dus uitgaan zit er nog niet in maar ik vier het wel met me vriendinnen

 • 4 jaar geleden Indominus Rex

  Borrelen bij een vriendin en dan gezellig naar een new years eve party!

 • 4 jaar geleden always

  Carbid schieten hoort er bij mij bij!

 1. 1