Fashion

10x zwarte musthaves

Als er één kleur is die nooit uit de mode raakt, dan is het wel zwart. Zwart geeft vrouwen een zeker gevoel en het is ook nog eens chique en stijlvol. Zwart is veilig, maar absoluut niet saai. Trendy en zwart gaan prima samen! Met deze 10 zwarte items kun je combineren wat je wil zonder dat het begint te vervelen. 

1. Eyeliner
Zwarte eyeliner is onmisbaar in je make-uptas. Blauw, paars of met glitters, er komen en gaan veel trends op het gebied van eyeliner, maar zwart blijft altijd. Zet een dun zwart lijntje boven je ogen als je naar school of naar je werk gaat en ga tijdens een avond uit voor wat extra eyeliner. Ga voor een winged eyeliner voor zowel een klassiek als trendy look.  

2. Schoenen
Of je van hoge knielaarzen, chelsea boots of biker boots houdt, zwarte laarzen zijn altijd goed. Je kunt ze gemakkelijk combineren en een paar stoere biker boots zijn alles behalve saai. Natuurlijk mogen zwarte pumps ook niet ontbreken in je kledingkast. 

3. De little black dress
In een lijst met musthave zwarte items kan de little black dress natuurlijk niet ontbreken. Iedere vrouw heeft er wel een in haar kast. Van een sexy strapless jurk tot een klassieke en chique variant. Met een LBD in je garderobe hoef je je nooit zorgen te maken als je onverwachts een feestje hebt. 

4. Black denim
Een spijkerbroek met een zwarte wassing is ook echt een musthave. Je geeft een simpele outfit een stoere uitstraling door er een jeans met een zwarte wassing bij te dragen. 

5. Zwarte blazer
Dan de blazer, nog een item dat altijd van pas komt. Draag een zwarte blazer tijdens een feestje als je er achterkomt dat je jurk alleen toch iets te koud is of gebruik hem casual door de mouwen op te stropen en er een spijkerbroek bij te dragen.  

6. Zwarte jas
Je hebt vast weleens meegemaakt dat je er op het laatste moment achter komt dat je geen enkele jas hebt die past bij je outfit. Een zwarte jas is daarom onmisbaar. Wissel verschillende sjaals af bij je zwarte jas en je outfit is helemaal compleet.

7. Tassen
Iedereen heeft wel een zwarte tas en je kunt hem niet missen. Helaas zijn tassen vaak niet goedkoop, maar investeer toch in een mooie zwarte tas. Het liefst natuurlijk meerdere in verschillende maten. Een clutch is ideaal tijdens een avondje uitgaan maar voor een dag school heb je een grotere tas nodig. Een tas maakt of breekt je outfit, dus zorg ervoor dat je tas matcht bij je outfit. Met een zwarte tas zit je bijna altijd goed!

8. Leggings
Een zwarte legging is een onmisbaar item. Ga voor een comfy outfit door je legging te combineren met een lange trui of een jurkje. Let wel op dat je de zwarte legging niet vervangt voor een broek. 

9. Leren jack
Ook een zwart leren jasje is een item dat je moet hebben. Met een leren jasje is geen enkele outfit saai. In winkels zie je ze tegenwoordig overal. Van stoere motorjacks tot wat nettere varianten, makkelijk te combineren en altijd goed!

10. Sieraden
Je hebt waarschijnlijk een hele verzameling gekleurde statement kettingen die je maximaal vijf keer hebt gedragen, omdat ze bijna bij geen enkele outfit passen. Een zwarte statement ketting is dus een goede investering. Maak iedere outfit leuk met je zwarte statement ketting. 

Ben jij ook dol op zwart? Welke zwarte items vind jij het leukst om mee te combineren?  

Bron: elitedaily

Beeld: istockphoto

Must reads 👀