News

OMG! Deze jongen zoekt ‘vervangende’ ex voor wereldreis!

Een jongen uit Toronto had een leuk wereldreisje op de planning staan met zijn vriendinnetje. Helaas is zijn relatie met Elizabeth Gallagher niet meer en is deze dame exit… maaaarrrrr dat wereldreisje staat nog steeds gepland! Wat ga je vervolgens met dat ticket doen op haar naam? Precies, deze jongen zocht eerst de wereld over naar een vervangende Elizabeth Gallagher, maar dan letterlijk…

In maart boekte de 27-jarige Jordan Axani een te gekke reis rond de wereld als kerstcadeautje voor zijn toenmalige vriendin Elizabeth Gallagher. Toen de relatie eindigde hield de wereldreis voor zijn ex-vriendin natuurlijk op, maar wat doe je vervolgens met haar ticket? Jordan vond het zonde het ticket ongebruikt thuis te laten liggen en vond gezelschap tijdens zijn wereldreis toch wel fijn. De naam veranderen op het ticket van zijn ex was vrijwel onmogelijk, dus toen begon zijn zoektocht naar een Canadese lady met dezelfde naam als zijn ex…. 

De route die Axani gepland heeft ziet er als volgt uit: 21 december zouden ze van New York vliegen naar Milaan, 28 december van Praag naar Parijs, 29 december van Parijs naar Bangkok, 7 januari van Bangkok naar New Delhi en 8 januari van New Delhi terug naar Toronto. Jordan had voor de duidelijkheid maar even een oproepje gedaan op Reddit, zodat de nieuwe Elizabeth Gallagher in iedere geval weet hoe de reis eruitziet. Ook meldt hij erbij dat hij geen romantische bedoelingen in gedachten heeft tijdens de reis en het gewoon gezellig wil houden. 

Tevens meldt hij er ook bij dat hij er niets voor terug hoeft, maar als je toch iets wil geven (zoals geld) dat altijd mag. Het enige wat hij vraagt is om te genieten van de reis en het geluk. De optie is er om samen te reizen, maar alleen reizen is ook prima. Toch heeft hij ook een rijtje met een paar eisen, waar je als Elizabeth Gallaghers aan moet voldoen, voordat je de tickets overhandigd krijgt:
1. Je moet slim en een interessant persoon zijn.
2. Je hebt altijd al willen reizen, maar had misschien nog niet de gelegenheid gevonden of er geen geld voor om de wereld te zien.
3. Natuurlijk moet je de naam Elizabeth Gallagher hebben en een Canadees paspoort hebben.
4. Je moet klaar staan voor een spontane levenservaring, waar je een mooi verhaal voor later aan overhoudt. 
5. Als je het geluk hebt en de tickets krijgt, zorg er dan ook voor dat je zoiets voor iemand anders doet. 'Karma'!

Goed nieuws! Hij heeft uiteindelijk zijn nieuwe Elizabeth Gallagher gevonden en de twee zijn zelfs samen op reis geweest. Na drie weken vakantie en acht landen verder bleek er toch geen romance tussen de twee aanwezig te zijn. 

Wat vind jij van zijn actie? En zou jij er gebruik van maken als je aan zijn eisen voldoet?

Bron: Buzzfeed