Streetstyle in Amsterdam

Fashion door Redactie

Vaak halen we onze inspiratie uit bladen, van de tv, blogs of gewoon door te kijken naar mensen op straat. Wanneer je bijvoorbeeld door de stad loopt, is het leuk om te kijken wat andere mensen dragen. Wij gingen afgelopen vrijdag de straat op om een aantal streetstyle-foto's te maken.

Ieder mens is uniek en ieder mens heeft ook een eigen smaak. Daarom is het juist leuk om te kijken naar wat een ander leuk vindt en draagt. Girlscene ging in Amsterdam de straat op om aan verschillende meiden te vragen wat zij graag dragen. Dit zijn drie meiden over hun eigen stijl en smaak.

streetstyle in amsterdam

Emma (14) draagt het liefst iets wat lekker zit. Ze kleedt zich naar de stemming die ze die dag heeft en heeft niet een specifieke stijl. Wel houdt Emma van wat stoerdere kleding en shopt ze vaak bij Vero Moda en America Today. Inspiratie haalt ze uit de Glamour en het tv-programma 'The Hills'.

streetstyle in amsterdam

Rianne (21) kijkt ook 's ochtends in welke stemming ze is en daar kleedt ze zich naar. Ze houdt heel erg van muziek en kunst en heeft ook haar eigen blog: cestunefievre.blogspot.com. 

streetstyle amsterdam

Ilse (21) is ook iemand, die aantrekt waar ze zich op dat moment prettig in voelt. Ze heeft niet echt een bepaalde stijl, want het kan per dag heel erg verschillen wat ze aanheeft.

streetstyle amsterdam

Het enige wat Ilse altijd draagt, is een veertje aan één oor. Het maakt niet uit wat ze die dag aanheeft, ze heeft standaard een veertje in.

streetstyle amsterdam

Behalve veertjes, is Ilse ook helemaal gek op uiltjes, vandaar ook de ring die ze om heeft.Wat vinden jullie van de streetstyle-foto's? Zouden jullie deze rubriek vaker willen zien of zouden jullie het leuker vinden als we naar een specifiek item zoeken op straat?

Door Myrre