My-wardrobe.com: kijken, kijken, niet kopen?

Fashion door Redactie

My Wardrobe is een site waar je echt heerlijk weg kunt dromen bij de mooiste merkkleding. Van alle merken komen vrij snel de nieuwste collecties online en die kan je dus ook meteen bestellen, het is alleen echt niet goedkoop…

Toch is het leuk om er eens een kijkje te nemen. Al is het alleen om een beetje te ‘window shoppen’. My Wardrobe heeft namelijk ook prachtige style foto’s. Een beetje inspiratie opdoen is dus ook niet vervelend. En om eerlijk te zijn… Iedereen wil toch graag een designer item in de kast? Surf dus lekker rond, doe inspiratie op, vind je perfecte designer item en sparen maar!

My-wardrobe.com ; Kijken, kijken, niet kopen?

Zwarte pumps van D&G, tijdloos en zo mooi

My-wardrobe.com ; Kijken, kijken, niet kopen?

Enkellaars van Michael Kors

My-wardrobe.com ; Kijken, kijken, niet kopen?

Een Mulberry… Kwijl!

My-wardrobe.com ; Kijken, kijken, niet kopen?

Prachtige tas van D&G

Er zijn trouwens ook heel veel items in de uitverkoop (hoera!). Het magazijn van de site staat in Engeland en versturen kost dus ook wel wat. Normale bestellingen komen binnen 2-5 werkdagen binnen, de verzendkosten bedragen 8 pond. Terugsturen is wel gratis.

boeg top
Ben jij van plan te sparen voor een mooi designer item? En ben je benieuwd hoeveel geld jij uitgeeft aan kleding in vergelijking met leeftijdsgenoten? Doe dan de Vergelijk Jezelf test op Baas Over Eigen Geld. Daar kun je precies checken wat het landelijke gemiddelde is qua in & uitgaven.

Op deze site kun je ook een speciaal Plan maken door je inkomsten en uitgaven op een rij te zetten. Zo leer je snel slimmer met je geld om te gaan! Maak een plan (het maakt niet uit bij welke bank je zit, en het is gratis!) en word ook baas over eigen geld!
boeg down

Door Marit