Winnen

Win: een jaar lang gratis The Sting jeans & VIP kaartjes voor het feest van het jaar

[AFGELOPEN] Wat is jouw favoriete kledingstuk? Als je hier volmondig 'jeans' op zegt, dan kun je deze winactie zeker niet overslaan! De echte denim lovers gaan voor een goede spijkerbroek naar The Sting. Van skinny jeans tot boyfriend jeans: daar ben je aan het juiste adres. Bij The Sting maak je nu kans op een jaar langs gratis jeans (!) en VIP kaartjes voor het feest van het jaar. Winnen? Lees snel verder om te weten wat je hiervoor moet doen. 

Elk meisje heeft wel een spijkerbroek in de kast liggen. Het is het ideale kledingstuk omdat je het eindeloos kunt combineren en voor veel verschillende gelegenheden aan kunt trekken. Helaas is het vinden van de perfecte jeans geen makkelijke zoektocht. Meestal is het pashokje in, pashokje uit: zit 'ie eindelijk goed bij je heupen, is het weer te los bij je enkels. Of andersom. Grrrr! 

Wist je dat The Sting jeans heeft met een goede pasvorm? Je hebt al een jeans voor €29,95 en voor denim treggings betaal je slechts €19,95! Ze hebben ook andere leuke items van denim zoals blouses. Klik hier voor alle denim items van The Sting. Als je meedoet met de winactie (hieronder kun je lezen hoe je kans maakt) dan krijg je eenmalig gratis verzending voor een online aankoop! 

Omdat de winkel weet hoe dol iedereen is op denim, hebben ze een super grote winactie georganiseerd. Jij maakt een jaar lang kans op gratis denim. Je krijgt dan iedere maand een denim kledingstuk naar keuze op je deurmat! 

Dat is nog niet alles, je maakt ook kans op vier VIP kaarten voor de exclusieve #INDENIMWETRUST party met een party outfit! Jullie starten in The Sting Amsterdam, waar jullie met stylisten een outfit t.w.v. €100 mogen shoppen. Daarna worden jullie geheel in stijl, in een luxe auto naar de Westerunie gebracht en kunnen jullie direct naar binnen. Jullie krijgen 10 munten per persoon voor een heerlijk hapje en drankje. Met een beetje geluk regelt The Sting een meet and greet met de (nog geheime) main act. 

Oké, nog een keer alles op een rij. Dit is wat je kunt winnen: 
1 jaar lang gratis jeans
4 VIP tickets voor het feest, inclusief een party outfit
2 tickets voor het feest
Troostprijs: online shopping night met 25% korting op de volledige collectie, voor alle verliezers
Eenmalig gratis verzending voor een online aankoop voor iedereen die meedoet

Wil jij kansmaken op één van de prijzen? Het enige wat je moet doen is je inschrijven voor de nieuwsbrief voor The Sting. That's all! Schrijf je in via deze link en wie weet hoef jij het komende jaar geen denim meer te kopen. 

Pin je jeans inspiratie in Pinbook

Must reads 👀