News

Final trailer: The Hunger Games: Mockingjay – PART 1

Yaaay! Wij kunnen niet wachten om de nieuwe Hunger Games te zien en als voorproefje is nu de officiële en final trailer uit! Mocht je nog niet eerder The Hunger Games gezien hebben raden wij je aan om de eerste twee films te kijken. Mockingjay is namelijk een vervolg op de vorige films. Wij zijn erg benieuwd of Monkingjay part 1 net zo spannend is als vorige Hunger Games. Bekijk snel de trailer!  

De eerste The Hunger Games kwam in 2012 af en was een groot succes. De tweede The Hunger Games: Catching Fire was wederom in 2013 een succes. Girlscrush Jennifer Lawrence speelt de hoofdrol van Katniss Everdeen en wij zijn erg benieuwd in wat voor situaties ze dit keer terechtkomt.

De nieuwe trailer heeft alles waar we naar smachten: District 13, spanning, sensatie, de ultieme strijd en natuurlijk al onze favoriete acteurs: Katniss, Gale, Peeta, Beetee, Haymitch, Alma Coin, Plutarch Heavensbee en Effie Trinket! De hele gang is compleet, YAY!  

The Hunger Games: Mockingjay part 1
In de nieuwe film is het onmogelijke gebeurd. Katniss Everdeen heeft de Hongerspelen namelijk twee keer overleefd. Toch is er geen enkele reden tot blijdschap. District 12 is namelijk volledig verwoest en Peeta (Josh Hutcherson) die in de vorige films samen de strijd met Katniss in de spelen aanging is in handen van President Snow. 

De rebellenleiders hebben Katniss uit de spelen gered, omdat ze willen dat zij het gezicht van de opstand wordt. In de nasleep van de quarter Quell is namelijk een ding heel duidelijk geworden: het is oorlog. Katniss is hier natuurlijk niet blij mee, want ze ziet zichzelf hiervan als boosdoener. 

Al meerder officiële trailers waren uitgekomen van de nieuwe Hunger Games, maar nu is de echte final en laatste trailer uitgekomen. Bekijk hem snel! 

Watch on YouTube

Staat 19 november al in je agenda geblocked? En wie neem je mee naar de bios?  

Must reads 👀