Winnen

Kom shoppen bij Timberland met Girlscene’s Danique!

[AFGELOPEN] Ben je gek op Timberland? Dan heeft Girlscene feestelijk nieuws! 2 oktober is de nieuwe Timberland store geopend en daarom geven we een feestje. Kom samen shoppen met je BFF tijdens het shopevent en geniet van een drankje, fingerfood en fijne muziek. Girlscene's Danique is aanwezig om met iedereen een praatje te maken en je te helpen met het stylen van de items. Dus kom jij ook?

Stoere boots, fijne blouses en goede accessoires… Wie shopt er tegenwoordig niet bij Timberland?! En er is goed nieuws, want Timberland opent maar liefst vier nieuwe stores, hoera! Timberland vind je nu dus ook op de volgende locaties:

Timberland Den Haag
Hoogstraat 12

Timberland Arnhem
Bakkerstraat 9

Timberland Utrecht
Steenweg 28

Timberland Amsterdam
Kalverstraat 151



Zo'n store opening kun je natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan. Daarom organiseert Timberland in samenwerking met Girlscene een shopevent om het te vieren! Tijdens het event ontmoet je Girlscene's Danique en kun je haar om stijladvies vragen. Samen met Danique en een vriendin stel je outfits samen waarmee je later op de foto kunt gaan in de photoboothSuper leuk! Enne, iedereen krijgt een cadeautje van Timberland mee naar huis.

Wie, wat, waar?
Voor wie: 20 Girlscene lezeressen (+1 vriendin)
Wanneer: 14 november 
Tijd: 16:30 uur – 19:00 uur
Waar: Timberland store in Kalverstraat, Amsterdam

Hapjes, drankjes en muziek worden uiteraard voor je geregeld. 


Wat moet je doen om een uitnodiging voor het Timberland shopevent te krijgen?

Heb jij een hipster stijl, shop je graag bij Timberland en wil je samen met een vriendin bij het shopevent aanwezig zijn? Stuur dan een e-mail naar danique@girlscene.nl o.v.v. Timberland shopevent. Zet in de mail dat je aanwezig wil zijn en voeg een foto toe waarop duidelijk jouw hippe stijl te zien is. En wie weet krijg je binnenkort een e-mail terug met de uitnodiging! PS: Vergeet niet om #INMYELEMENT te gebruiken en @timberland te mentionen op social media zodat we al je foto's kunnen zien!