News

Wow: Je gelooft nooit hoeveel geld een vrouw in haar maag had

Huh, geld in een maag? Wij kijken er misschien raar van op, maar op het vliegveld zijn ze zulke dingen wel gewend. Het personeel was echter wel geschokt toen ze erachter kwamen welk bedrag een vrouw in haar maag had… Lees snel verder, je gelooft het nooit! 

Hoeveel geld zou er in een maag passen? We kunnen ons eigenlijk helemaal niet voorstellen dat er ook maar één euro in onze maag past, maar het bedrag dat een vrouw -die van oorsprong Dominicaanse is, maar nu de Spaanse nationaliteit heeft- in haar maag had, had niemand voor mogelijk gehouden. 

Op de luchthaven van Punta Cana (Dominicaanse Republiek) is een vrouw opgepakt met een bedrag van €55.500 (!!!) in haar maag. De vrouw pakte een vlucht vanuit Brussel. Ze had het geld in 16 capsules in haar maag en dat bleef niet lang onopgemerkt. De capsules werden ontdekt door middel van een röntgenfoto. Dat was nog niet alles, de vrouw had ook nog €54.062 in haar bagage zitten. 

De vrouw werd op het vliegveld aangehouden door de DNCD (de Nationale Drugsdienst van de Dominicaanse Republiek), zij waren vooraf op de hoogte dat de vrouw geld smokkelde. 

De vrouw is naar het ziekenhuis gebracht om de capsules uit haar maag te laten halen. Daarna is ze overgebracht naar het politiebureau. 

Had jij verwacht dat dit bedrag in een maag paste? 

Bron: nu, ad
Bron beeld, thinkstockphotos

Must reads 👀