Behind the Girlscene-redactie: #43

Fashion door Redactie

Op Girlscene.nl zie je iedere dag artikelen, nieuwtjes en winacties verschijnen. Je weet waarschijnlijk ook wel wie de redactie vormen. Maar hoe gaat het er achter de schermen aan toe? Wat doen deze ladies heel de week op - en buiten - de redactie? Wij geven je elke week een sneak peek behind the Girlscenes, een dagboek vol met foto's van de activiteiten van afgelopen week!

Maandag
A brand new week! We trapten de dag af met het wegbrengen van super veel pakketjes, waaronder de grote goodiebag. Houd jullie brievenbus maar goed in de gaten, een aantal Girlscene-lezeressen kunnen post verwachten. Yaaay!

Renée was druk met verschillende reviews, waaronder feestelijke nagellakjes voor de komende decembermaand. Emma schreef een super leuke winactie, Girlscene mag namelijk een ticket naar MTV EMA in Glasgow weggeven! Dit is misschien wel het allerleukste en coolste muziekspektakel van het jaar. Wie er aanwezig zijn? Denk aan Ariana Grande, Ed Sheeran en Nicki Minaj, niet de minste namen dus! Je kunt hier meedoen aan de winactie. 

Buiten pakketjes wegbrengen en artikelen tikken gebeurde er niet veel op de redactie, Danique had namelijk een dagje vrij (ook al werkte ze toch stiekem, foei!).


You've got mail: er zijn weer veel pakketjes op de post gedaan


Renée reviewde deze fijne nagellakjes


Vivian at deze zelfgemaakte soep als lunch: makkelijk en goedkoop!

Dinsdag
De eerste officiële herfstdag... We weten niet hoe het bij jullie was, maar bij ons heeft het de hele dag geregend. Het zat er natuurlijk wel aan te komen -het is tenslotte al oktober- maar wij vonden het wel een goed excuus om van onze Nutella redactiepot te snoepen. Die hebben we inderdaad, een héél grote pot Nutella die we met z'n allen delen. Danique gaf zich ook over aan haar cravings en daardoor ontstond er een gekke combi: radijsjes met Nutella. Tja, je bent verslaafd of je bent het niet, toch? 

We krijgen steeds meer kerstpakketjes binnen, ook al is de Sint nog niet eens geweest. We betrappen onszelf erop dat we steeds meer in de kerstsferen komen. Renée reviewde bijvoorbeeld een lipgloss van MAC die perfect is voor de feestdagen.

Heb je de transformatie van Renée Zellweger al gezien? We hadden al een tijdje niks meer van haar vernomen, maar deze week verscheen ze weer op de red carpet en daar zijn we toch wel een beetje van geschrokken... Is dit echt Bridget Jones?! 


Gekke combi: een radijsje met Nutella. Het was nog lekker ook, gek genoeg! 


Deze MAC lipgloss gaf ons meteen de kerstkriebels


Danique gaf een inspiratiesessie op de Hogeschool van Amsterdam. Altijd leuk om te doen en weer terug te zijn op haar oude schooltje! 


We ontvingen een super leuk mailtje van Girlscene-lezeres Laura die afgelopen februari een winactie van Keds had gewonnen: "Afgelopen februari heb ik via jullie en Keds de reis naar Taylor Swift in Berlijn gewonnen. Hier denk ik nog steeds dagelijks aan terug het was echt fantastisch haha. Afgelopen week ben ik door Keds weer benaderd of ik de nieuwe sneakers gedesigned door Taylor cadeau wilde hebben. Natuurlijk wilde ik die, want naast Taylor-fan ben ik ook een mega fan geworden van Keds omdat ze zo comfortabel zitten! Ik weet niet of jullie nog een artikel over Keds gaan schrijven, maar vond het sowieso leuk om het jullie te melden want ik heb dit toch allemaal dankzij jullie te danken! :)"

Woensdag
Ennnnn we zijn alweer halverwege de week. Dat ging best snel! Voor Danique al helemaal, want zij mocht last minute haar koffer pakken. De reden hiervoor? Ze werd uitgenodigd om Channing Tatum te interviewen en natuurlijk zei Danique volmondig 'JAAAAA' op die uitnodiging. Obviously. Op woensdagochtend stond ze al op Schiphol om het vliegtuig te pakken naar de USA. Oh, Danique vlogt de happening, dus houd Girlscene goed in de gaten voor de video. Wie weet heeft ze een shot van z'n sixpack kunnen maken?! ;-)

Op de redactie ging het leven gewoon door zoals op iedere andere woensdag. Renée, Thari en Vivian zaten om 9 uur klaar om te beginnen. Renée's ochtends bestond voornamelijk uit het schrijven van een hilarisch nieuwtje over twee Nederlandse YouTubers en het fotograferen van verschillende producten voor nieuwe artikelen. Stay tuned! Thari en Vivian schreven ondertussen over pannenkoeken, dekbedovertrekken en knoflookadem. Interessante mix, maar we beloven dat het leuke wordt!

 

A photo posted by Danique H. (@daniquehoofwijk) on

 


Het was de taak van Renée om deze producten mooi op de foto te krijgen...


... en na het fotograferen moesten de producten natuurlijk getest worden!


Het (scherpe!) eindresultaat zie je binnenkort op Girlscene ;-)


Na het fotograferen en testen werden de artikelen geschreven


Natuurlijk moesten we ook even lunchen. En ja, je ziet het goed: deze keer deden we dat in onze feloranje keuken


De lipkeuze van Renée op deze wisselvallige woensdag: MAC Salon Rouge 

Donderdag
Terwijl Danique zich aan het voorbereiden was op haar interview met dé Channing Tatum (kun je je ook voorbereiden op een hartaanval?!), ging het leven op de redactie gewoon door. Emma was vroeg uit de veren om het nieuwtje te schrijven over de meest luie dingen die luie mensen gedaan hebben. Zo is er iemand die met zijn kleren aan ging slapen zodat hij 's ochtends langer kon blijven liggen! We hebben hardop gelachen om het artikel, we beloven dat je meteen vrolijk wordt als je een dipje hebt ;-).

De ochtend van Vivian verliep minder vlekkeloos, haar laptop besloot om een aantal updates uit te voeren toen ze eigenlijk heel hard aan de slag moest. Grrrrr! Ach, dan maar langzaam op gang komen en in de middag lekker knallen. Thari was ondertussen bezig met een artikel over kleine kettinkjes en later op de middag schreef ze onder andere over leuke musea en ideeën voor Tweede Kerstdag (jaaaa, we zijn er vroeg bij!). 

We kregen een pakketje binnen van Innocent, een merk met smoothies. Ze voegen twee nieuwe smoothies toe aan hun familie: Orange, pink grapefruit & blood orange juice en orange & mango juice. We hebben de sapjes getest en orange & mango juice is onze favoriet! De sapjes liggen vanaf nu in de supermarkt, lekker voor bij je ontbijt. 


Danique ontbeet met een prachig uitzicht. De meeste mensen lagen op dit tijdstip nog op één oor, maar Danique probeert de Nederlandse tijd aan te houden om een jetlag te voorkomen. 


Tja, wat doe je als je laptop opeens updates uitvoert terwijl je eigenlijk moet werken? Een meme maken natuurlijk ;-) 


We ontvingen een ontbijtpakket van Innocent om te vieren dat er twee nieuwe smoothies in de schappen liggen. Yum! 

Vrijdag
Op vrijdagochtend kregen we berichtjes van Danique die in Amerika zat. OH. MY. GOD. Zij heeft gewoon Channing Tatum, Matt Bomer en Joe Manganiello van dichtbij gezien. Wij weten we niet of we hun hotness zouden overleven, maar Danique is er in ieder geval goed uitgekomen (met heel veel adrenaline, dat wel). Binnenkort lees je haar report op Girlscene, dus wees niet bang dat je alle details niet mee zal krijgen!

Op de redactie leidden we intussen ook een erg glamorous leven (*kuch*), 's middags hadden onze collega's Claartje en Karin namelijk het geniale idee om te lunchen met knakworsten! Het werd een redactielunch, wat eigenlijk nooit voorkomt. Gezellig was het wel, dit willen we vaker doen!

Verder was het vooral hard werken. Helaas ging niet alles van een leien dakje, het internet lag er heel vaak uit en Emma's iPod begaf het (oké, dat was misschien ook een beetje haar eigen schuld, er lekte en flesje in haar tas en daardoor is het scherm wit geworden). 

Om half zes was het tijd voor weekend! 


Danique had een bijzondere week, ZE HEEFT GEWOON CHANNING TATUM ONTMOET!!!


Redactielunch met knakworsten


Emma's iPod begaf het. Meh. 


Tussen het werken door smeerde Renée haar nieuwe favoriete product op haar lippen: Dr. Paw Paw lippenbalsem

Volg Girlscene ook op Instagram: @Girlscene_nl

De Instagram-accounts van de redactie: @daniquehoofwijk @emmanajade @reneemulckhuijse @vivijayanne en @shellepiep.

Until next week!
Liefs, Danique, Emma, Renée, Vivian, Thari en Shelley