Video Fashion

Vlog: grootste H&M Europa geopend in Rotterdam!

10

OMG! Gister vond de grande opening plaats van H&M, Monki én WEEKDAY in Rotterdam en Girlscene's Shelley was erbij. Van ontelbaar veel kleding en lekkere hapjes tot fijne muziek en nog meer kleding! Ennn deze H&M is de grootste van Nederland plus ook nog eens de grootste van héél Europa. Score! Shelley legde het allemaal haarfijn voor je vast, dus wacht niet langer en kijk snel mee naar al het moois dat Rotterdam te bieden heeft!

Bij het bekijken van de uitnodiging konden we eigenlijk al raden dat dit een avond zou worden om niet te vergeten, maar dat kan ook niet anders dan wanneer er in één winkel kleding van H&M, WEEKDAY en Monki te vinden is. Aan kleding kom je in ieder geval niet te kort. Overal waar je kijkt zie je namelijk kleding, kleding en nog eens kleding!

Gisteravond was de VIP opening en mocht de pers dus al een kijkje nemen naar al het moois dat er te vinden is. Dit gebeurde echter wel volledig in stijl met
veel hippe mensen, mooie kleren, sieraden en schoenen, heerlijke muziek om op te dansen tussen het shoppen door en aparte hapjes waar je nieuwsgierig van werd. Het is in elk geval zeker de moeite waard om te gaan shoppen in Rotterdam en dan met name naar deze winkel, want wat wil je nog meer als je drie winkels in één vindt? Je loopt tijdens het shoppen ook meteen het benodigde aantal kilometers af, zodat het shoppen ook nog eens een sport wordt!

Waar vind je deze walhalla?
Op de Beurstraverse 38

Je komt er gemakkelijk met de tram en vrijwel elke vijf minuten rijdt er een tram naar de locatie toe vanaf Rotterdam Centraal. Op 17 oktober is het geopend voor publiek vanaf 10:00 uur!

Tijdens de VIP opening heb ik alles ook voor je vastgelegd, zodat je alvast een beeld hebt van al het moois dat deze drie kledingzaken te bieden hebben. Kijk dus maar snel mee!Ga jij naar de H&M, WEEKDAY en Monki store in Rotterdam?

LOVE dit artikel
7 meiden hebben deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

10 reacties

 • 4 jaar geleden Denise

  wow, gaaf.

  daar wil ik zo graag heen

 • 4 jaar geleden Stark

  Ik zou eerder gaan voor Monki en Weekday, met H&M zelf heb ik steeds minder.

 • 4 jaar geleden happygirl

  ik wil er echt naartoe !!! Volgends mij miet je echt gaan op een studiedag gaan ofso😍

 • 4 jaar geleden Sanne_

  wow, gaaaf!

 • 4 jaar geleden Kopjechino

  whut, waarom wist ik dit niet, ik woon praktisch in Rotterdam. H&M

 • 4 jaar geleden Maxime

  omg monki en h&m !!

 • 4 jaar geleden Acrux

  Aah, ik was een weekje in Madrid dus heb dit helemaal gemist, maar ben nu terug in Rotterdam dus zodra hij open is ben ik er!

 • 4 jaar geleden Koala

  De metro is de dichtstbijzijnde en snelste manier om bij de h&m te komen en niet de tram vanaf R'dam C.

 • 4 jaar geleden Lisa Brouwer

  omg wil ik heeen

 • 4 jaar geleden misspositivo

  wwwowwwwwwww

 1. 1