Lifestyle

Show je kamer: Karlein

37

Show je kamer is de rubriek om jouw kamer in de spotlight te zetten. Iedere week gluren wij in de kamer bij een van onze lezeressen die haar deuren voor ons en jullie opent! We kunnen onze nieuwsgierigheid niet bedwingen en willen graag weten wat hun stijl is en waar ze hun meubels shoppen. Deze keer: de slaapkamer van Karlein.  

Hallo! Mijn naam is Karlein en ik ben afgestudeerd als Grafisch Vormgever. Tegenwoordig studeer ik aan de opleiding Multimedia Concepting & Design. Mijn hobby is zeker interieur. Ik ben altijd inspiratie aan het opdoen in tijdschriften, op Pinterest en Instagram.

Ik heb veel dingen in huis staan die ik zelf gemaakt heb, waardoor alles een stuk persoonlijker is. De kleuren die ik voornamelijk in huis gebruik zijn wit, grijs en mint. Dit zijn mooie lichte kleuren die goed met elkaar combineren en het hele huis lekker licht maken.

Ik haal mijn spullen echt overal vandaan. Sowieso natuurlijk van Action, maar ook bij Xenos, Karwei enzovoort koop ik vaak nieuwe spullen voor mijn interieur.

Waar ik het trotst op ben in huis, zijn de 4 plankjes die in de woonkamer boven de eettafel hangen. Deze kan ik altijd veranderen en de plankjes voegen ook enorm veel sfeer toe. Hier zie je op mijn Instagrampagina dan ook zeker veel foto's van langs komen. Ik ben gek op het veranderen van hoekjes in huis.

Ik heb ook twee lieve katten rondlopen, die je ook vaak voorbij ziet komen op foto's. Zij maken sommige foto's ook zeker een stuk gezelliger. Zij horen natuurlijk ook gewoon bij mijn huisje! :)  

Ben je ook zo trots op & happy met je kamer? Stuur dan je foto + informatie over jezelf, je kamer en je stijl o.v.v. "Show je kamer" naar info@girlscene.nl en wie weet sta jij straks met je kamer op Girlscene.nl!

Wat vind jij van de kamer van Karlein? 

LOVE dit artikel
8 meiden hebben deze blog geloved