News

OMG: Vrouwen willen massaal Kim Kardashian billen

Spiegeltje spiegeltje aan de wand, wie heeft de mooiste billen van het land? Kanye West is schijnbaar een zeer gelukkig man, aangezien zijn vrouw Kim Kardashian het meest begeerde achterwerk ter wereld heeft. Je kunt inderdaad niet echt om de billen van Kim heen, maar wist je dat bijna de helft van de vrouwen ook echt vraagt om een kont à la de realityster? 

Billen zoals Kimmie K zijn blijkbaar erg gewild onder vrouwen in Groot-Brittannië. Of in ieder geval, onder vrouwen die daadwerkelijk naar de arts stappen om hun achterkant op te laten vullen. Waarschijnlijk vinden die vrouwen hun kont niet groot genoeg en willen zij graag een exemplaar zoals Kim.

Sterker nog, degenen die eraan denken om iets aan de grootte van haar kont te veranderen vraagt tegenwoordig bij de arts gewoon om 'De Kim'! Artsen spuiten bij De Kim-procedure vetweefsel in de billen waardoor het achterwerk groter wordt. Mocht je je afvragen of zoiets echt bestaat… De cijfers liegen er niet om. In Groot-Brittannië is de vraag naar de behandeling met maar liefst 200 procent gestegen. Wow. Dit komt mede doordat de vrouwen daar ervan houden dat celebrities zoals Kim en Nicki Minaj niet bang zijn om te pronken met hun grotere billen. 

Even een reminder van de grootte van Kim's billen:


Onder het mom 'If you got it, flaunt it' showt Kim haar vormen graag in strakke designer outfits die in veel gevallen bestaan uit een top met lange mouwen en een kokerrok. En je kunt daarover zeggen wat je wilt, maar uit het onderzoek blijkt dus dat bijna de helft van de vrouwen bewonderingswaardig naar Kim kijkt. Degenen die naar een arts gaan om over het vergroten van hun billen te praten, geven Kim namelijk aan als asspiration. Oftewel: de realityster is voor hen een voorbeeld van hoe zij hun billen graag willen hebben.

Andere beroemde celebrity booties waar naar gevraagd wordt zijn die van Kylie Minogue en Beyoncé. 

Wat vind jij ervan dat Kim Kardashian's achterwerk het populairst is? Is het in jouw ogen raar dat vrouwen behandelingen ondergaan om hun billen te vergroten?

Bron: Daily Mail

Must reads 👀