Behind the Girlscene-redactie: #42

Lifestyle door Emma

Op Girlscene.nl zie je iedere dag artikelen, nieuwtjes en winacties verschijnen. Je weet waarschijnlijk ook wel wie de redactie vormen. Maar hoe gaat het er achter de schermen aan toe? Wat doen deze ladies heel de week op - en buiten - de redactie? Wij geven je elke week een sneak peek behind the Girlscenes, een dagboek vol met foto's van de activiteiten van afgelopen week!

Maandag
Danique, Renée en Thari waren op het kantoor en daardoor vielen ze met hun neus in de boter. Of moeten we zeggen taart? Fashionscene's Daphne was jarig en dat betekende dat ze getrakteerd werden! Dat is het voordeel van werken op een kantoor met veel mensen: er is altijd wel iemand jarig. Daphne trakteerde niet op een simpele taart, maar eentje die ook nog een lust voor het oog was. Letterlijk!

Danique kon niet lang genieten van haar stukje taart, ze had het razend druk met meetings. Op één dag moest ze in drie verschillende steden zijn! Daarnaast liep haar mail ook over... De dag vloog in ieder geval voorbij.

Vivian en Shelley waren ondertussen in Delft voor een interessante LinkedIn workshop. De camera was ook mee, jullie kunnen hier dus een filmpje van verwachten. Houd Girlscene zeker in de gaten, tijdens de workshop zijn heel veel tips verteld die voor jou ook heel handig kunnen zijn!


Fashionscene's Daphne trakteerde op een fashionable (hoe kan het ook anders?) taart


Renée kreeg dit kettinkje van haar moeder omdat ze afgestudeerd is


Vivian en Shelley waren bij een interessante LinkedIn workshop in Delft


Oeps... Het is een grote bende in Renée's hoekje! Renee zoekt de producten uit die dinsdag in de video's worden gebruikt. Vervelend klusje ;-) 

Dinsdag
Danique's drukke dag zette gewoon door. Ze had twee meetings en tussendoor was er ook nog genoeg te doen. Renée schreef 's ochtends een nieuwtje over Kim Kardashian's billen. Wist je dat bijna de helft van de vrouwen daadwerkelijk vraagt om een achterwerk à la Kim? Wij zijn er best wel door geschrokken... Emma schreef over Taylor Swift's break-up song over Harry Styles. Heb jij 'm al geluisterd? 

Renée en Vivian waren niet op het kantoor omdat ze aan het filmen waren bij Vivian thuis. De vorige video was goed ontvangen, dus het was tijd om een nieuw filmpje op te nemen. Deze video komt van pas tijdens de feestdagen. Houd Girlscene dus goed in de gaten... 


Plannen smeden met een koffietje


Danique had een meeting met Adidas... To be continued


Renée was net zoals vorige week bij Vivian om een nieuwe video op te nemen. Het filmen nam veel tijd in beslag, maar we kunnen niet wachten om het resultaat te laten zien!

Woensdag
Heb je het nieuws over de OV-chipkaart al gehoord? De kaart verdwijnt misschien. De Tweede Kamer is op zoek naar alternatieven. Meer details over dit nieuws lees je in dit artikel. Verder was het rustig op het kantoor, alleen Emma en Vivian waren van Girlscene aanwezig. Terwijl iedereen aan het werk was! Renée werkte een ochtend thuis, Thari is nog steeds ziek en werkt ook thuis en Danique en Shelley waren ondertussen bezig met een spannend project.

Dat spannende project is een filmpje over goedkope, gezonde ontbijtjes. Een bammetje met hagelslag is niet bepaald de beste start van de dag, maar wat kun je dan maken zonder al te veel geld uit te geven? Dat laat Danique zien in een filmpje. Ze heeft verschillende recepten gemaakt, dus er zit zeker iets bij wat je lekker vindt! Helaas moet je nog even geduld hebben voor de video, deze publiceren we binnenkort pas. 

Op de redactie werd een groen pakketje bezorgd. Maggi komt met een nieuwe kookmethode om kipfilet mals, gaar en smakelijk gekruid te bereiden: Maggi Mals en Kruidig, verkrijgbaar in de smaken Knoflook fijne kruiden en Paprika Peterselie. De verpakkingen zijn vanaf dit najaar verkrijgbaar in de supermarkt voor €1,45. In het pakketje zaten ook veel groenten, dus we hoefden in de avond tenminste geen honger te hebben ;-). 


Vivian kon zich niet echt concentreren, ze heeft namelijk besloten om dit schatje in huis te halen. SCHATTIG!


Snack: een halve avocado


Geen spannende werkdag voor Renée... Ze werkte in haar pyjama (omdat het kan) en deed de hele dag niets anders dan dingen van haar to do-lijstje strepen. In de avond staat er wel iets leuks op het programma: namelijk de finale van de Elite Model Look! Het report lees je uiteraard op Girlscene.

 
Laden

Girlscene's @daniquehoofwijk en @shellepiep zijn weer aan het filmen geslagen! Dit keer gezonde ontbijtjes 🍌🍎 #budgetontbijt #rabobank #boeg #healthy #breakfast #girlscene

Weergeven op Instagram


Een groen pakketje van Maggi met een nieuw product en veel groente

Donderdag
Toen Danique op het kantoor kwam, lag er een leuk pakketje op haar te wachten. Op de doos kon je het al zien, de inhoud had iets te maken met Pretty Little Liars... En ja hoor! Eenmaal uitgepakt zag ze dat er een sweater met 'Pretty Little Danique' in zat. Lekker toepasselijk, want Danique is ook niet zo groot ;-). De sweater komt met de herfst goed van pas!

Shelley was nog aan het nagenieten van een event waar ze woensdagavond naartoe ging. Ze reisde af naar Rotterdam om daar de opening van de grootste H&M van Europa bij te wonen. Jaaaa, die staat gewoon in ons eigen kikkerlandje! De winkel telt meerdere verdiepingen en deelt de ruimte met Weekday en Monki. Het was een spectaculair event met veel bekende gezichten, pers en prijswinnaars. 

De dag was verder niet heel spannend, sorry! We hebben vooral veel geschreven waardoor er aan het einde van de dag een enorme lijst artikelen was die nagekeken moest worden. Veel werk, maar dat betekent wel dat julie de komende tijd genoeg te lezen hebben! 


Danique en haar PLL sweater. Is zij misschien A? ;-)


Shelley met een vriendin bij de opening van de grootste H&M van Europa

Vrijdag
HAPPY FRIDAY! Sommigen van jullie hebben misschien herfstvakantie gehad, maar voor ons was het een doodnormale werkweek waardoor we best blij waren dat het bijna weekend was. Vivian zat 's ochtends vroeg in de trein naar Primark Zaandam om daar te shoppen met de winnares van de winactie. De €250 shoptegoed is niet helemaal opgegaan, maar het was wel een geslaagde shopsessie!

Op de redactie hebben we een nieuwe verslaving: chocolade met drop. Ja, je leest het goed! Wij dachten ook dat we het niet lekker zouden vinden, maar de combinatie blijkt toch erg verslavend te zijn. Onder het mom van 'het is vrijdag' openden we een nieuw potje en ja hoor... Aan het einde van de middag was hij he-le-maal leeg. Oeps. 

De tijd vloog voorbij en om half zes pakten we onze spullen om het weekend te vieren. 


Vivian dacht alvast aan de 5000ste aflevering van GTST die ze vanavond zal kijken... Ze zat in de trein onderweg naar Primark Zaandam om te shoppen met de winnares van de winactie


Eenmaal terug in Amsterdam had Vivian HAAST! En dan gebeuren er natuurlijk zulke dingen...


Nieuwe verslaving op de redactie: drop met een laagje chocolade

Volg Girlscene ook op Instagram: @Girlscene_nl

De Instagram-accounts van de redactie: @daniquehoofwijk @emmanajade @reneemulckhuijse @vivijayanne en @shellepiep.

Until next week!
Liefs, Danique, Emma, Renée, Vivian, Thari en Shelley