Lifestyle

10 ergernissen in de supermarkt

Hoewel we erg kunnen genieten van boodschappen doen, is het niet altijd een pretje. 'Even snel' naar de supermarkt om een kleine reep chocolade te halen en er dan achterkomen dat er bij elke kassa een stuk of tien mensen in de rij staan met een kar waar je een heel weeshuis mee kunt voeden… ARGH! Hier lees je tien ergernissen in de supermarkt (want we hebben ze allemaal!). 

Bron: Thinkstockphotos
 

1. Geen mandjes aanwezig
Niets is vervelender dan de supermarkt binnenlopen en meteen met een verkeerde start te beginnen. Meestal staan de mandjes voor of na het doorgangspoortje. Het is al vervelend als je al door het poortje bent en je mandje vergeten bent en dus moeizaam aan iemand moet vragen of degene een mandje kan aangeven… Laat staan als je het poortje doorloopt met de gedachte dat je de mandjes daarna kunt pakken, maar de mandjes ver te zoeken zijn… Annoying!

2. Te veel producten pakken… Zonder mandje
Je gaat boodschappen doen met de gedachte dat je alleen kaas, melk en eieren nodig hebt. Hier heb je niet per se een mandje voor nodig, toch? Hamsteren! De producten stapelen zich op in jouw armen en een mandje was misschien toch wel nodig. PATS! Jahoor daar ligt je bak kwark en eieren op de grond… 

3. Iemand heeft iets laten vallen
Het is ook erg vervelend als iemand zijn melk en eieren heeft laten vallen en dit niet heeft gemeld bij het personeel. Daar sta jij dan te dansen in de kapotte eieren, net zoals de rest van de supermarktbezoekers die hetzelfde gangpad doorlopen… 

4. De actie is niet aanwezig
Je hebt je idee voor het avondeten afgestemd op die ene actie waar je twee stukken zalm voor de prijs van één krijgt… Kom je aan in de supermarkt ligt er nog maar één verpakking! ARGHHHH.

5. Oude, trage mensen 
Oude mensen moeten natuurlijk ook boodschappen doen, maar gek genoeg doen ze dit vaak op het drukste moment van de dag. Half Nederland staat op dat moment in de supermarkt en de oudjes zijn nou net wat langzamer. Het ergste is nog als ze voordringen wanneer jij haast hebt! 


Bron: Thinkstockphotos

6. 'Ik weet het ook niet'
Je zoekt een bepaald product maar je kan het niet vinden. Vervolgens zoek je een medewerker en vraag je aan diegene waar het product staat. Niets is vervelender dan dit antwoord te krijgen: "Ik weet het ook niet, mevrouw". Nu weet je nog niet waar je het moet zoeken. Het zal fijn zijn als het personeel zou antwoorden met: Ik weet het ook niet mevrouw, maar ik zal het even aan een collega vragen." 

7. Bij de kassa aankomen en je groente vergeten te wegen
"Mevrouw, heeft u deze tuinbonen wel gewogen?" Shit! Nu mag je weer de hele supermarkt doorlopen naar het groenteschap om daar je tuinbonen te wegen…

8. Brrrr… koud
Het is altijd enorm koud in supermarkten en dan vooral bij de koeling. Als een diepvrieskip loop je de supermarkt door en verlang je naar jouw warme huisje. 

9. Oeps vergeten!
Dit overkomt iedereen, maar het blijft vervelend. Je hebt je boodschappen zojuist uitgestald op de lopende band en komt erachter dat je hagelslag vergeten bent… Je meldt dit en rent vervolgens de supermarkt door op zoek naar hagelslag. Hijgend kom je weer bij de kassa aan in de hoop dat je snel genoeg terug bent. 

10. Artikelen die uit het assortiment zijn gehaald
Onze arme Renée eet vaak tussen de middag haar favoriete maaltijdsalade met kip en mango van Albert Heijn. Toen Girlscene's Vivian dit laatst voor haar mee wilde nemen was deze salade er niet. Helaas heeft de supermarkt deze salade uit het assortiment gehaald. Renée baalt als een stekker, want nu moet ze een nieuwe salade bekronen tot favoriet. 

Lees hier de tien grootste trein irritaties! 

Wat zijn jouw irritaties in de supermarkt?

Must reads 👀