Real life

Girls issues: Platte buik & wimpers krullen

Trouble in paradise? Girlscene helpt! Heb jij een probleem en weet je niet hoe je het moet oplossen? Vertel je situatie aan Girlscene en wij geven raad. Ruzie met je beste vriendin? Kledingcrisis? Boytrouble?! Die tijd is voorbij met het advies van Girlscene. Deze keer een Girlscene lezeres die graag een platte buik wil en het lastig vind om zichzelf op te maken.  

Lieve Girlscene,

Ik heb eigenlijk 2 vragen.

1. Ik zou zo graag een mooie strakke platte buik willen hebben en het dan behouden natuurlijk. Maar ik weet niet hoe. Ik moet voldoende sporten en geen of minder snoep eten. Maar hebben jullie misschien nog tips wat ik het beste kan eten als ontbijt en hoeveel? En welke oefeningen ik allemaal moet doen. Weten jullie hoelang dat ongeveer duurt totdat ik een strakke platte buik heb?

2. Ik krijg nooit mijn make-up goed op. In ieder geval mijn mascara en oogpotlood lukt niet goed. Mijn wimpers blijven niet gekruld en ik heb al veel dingen geprobeerd. Ik hoop dat jullie tips hebben en mijn vraag kunnen beantwoorden!

Alvast heel erg bedankt!

X Anoniem


Bron

Lieve Anoniem,

Natuurlijk willen we allemaal wel graag een platte buik, maar helaas is dat niet zo eenvoudig. Dat je gezond moet eten en veel moet sporten is inderdaad belangrijk. Goed ontbijten is daarbij ook belangrijk. Een gezond ontbijt is een goede start van de dag, hierdoor heb je de rest van de dag minder trek en minder zin in ongezonde snacks. Het is lekker om af en toe te wisselen van ontbijt. In dit artikel vind je drie verschillende gezonde ontbijtjes.

Spieren worden pas zichtbaar als je minder vet op je buik hebt. Als je overgewicht hebt ga je het niet redden met alleen wat buikspieroefeningen. De bekende buikspieroefeningen ken je waarschijnlijk wel. Voor een beetje afwisseling kun je ook gaan hoelahoepen, dat is super goed om je buikspieren te trainen. In dit artikel vind je alles over hoelahoepen.

Toch is een platte buik niet voor iedereen weggelegd. Alle meiden hebben nu eenmaal een ander figuur. De ene heeft een platte buik, terwijl de ander mooie slanke benen heeft. Meer dan regelmatig sporten en gezond eten kun je eigenlijk niet doen. Je zult in ieder geval geduld moeten hebben, want helaas heb je niet van de ene op de andere dag een strakke buik.

Dan je tweede vraag. Je vindt het lastig om jezelf op te maken. Dat is helemaal niet gek, vooral als je nog niet zo lang make-up gebruikt. Vooral het opmaken van je ogen kan in het begin lastig zijn. Het is bijvoorbeeld niet zo eenvoudig om eyeliner op beide ogen gelijk te krijgen.

In het begin is het fijn om verschillende mascara’s te proberen. Zo kom je erachter welke mascara jouw wimpers het mooist maakt en welke je het makkelijkst vindt om te gebruiken. In dit artikel zie je waar je verschillende mascaraborsteltjes het beste voor kunt gebruiken. Eyeliner aanbrengen is in het begin lastig. In dit artikel lees je tips om je eyeliner zo mooi mogelijk aan te brengen.

Je kunt veel informatie op het internet vinden, maar het belangrijkste is om zelf veel te oefenen. Doe dit niet als je haast hebt en snel naar school moet, maar bijvoorbeeld op een vrije dag. Zo kun je rustig proberen welke make-up jij het mooist bij jezelf vindt staan en hoe je het beste je make-up kunt aanbrengen.

We hopen dat je iets hebt aan deze tips, succes!

Liefs,

Girlscene

Heb jij een Girls Issue? Mail dan naar info@girlscene.nl.