Lifestyle

Crea bea’s ontdekt: Eva, Astrid, Alicia, Erica en Anne

Een tijdje geleden plaatsten wij een oproepje op het forum en benaderden wij een aantal creatieve meiden. Wij vroegen of ze samen met ons hun mooiste kunstwerken willen delen. Wij vinden namelijk dat hun talent niet onopgemerkt mag blijven! Ben jij benieuwd wat de Girlscene lezeressen in hun mars hebben? Kijk dan snel verder wat deze meiden allemaal kunnen maken.

Ik ben Eva en dacht, ik doe eens gek en stuur mijn creaties op! Het is wel een tikkeltje anders dan wat er normaal in artikelen staat. Ik vind het namelijk heerlijk om te DIY-en en kleding en kostuums te ontwerpen en te grimen! Tekenen doe ik daarbij ook wel eens, maar het is niet mijn beste punt. Ik ben vooral erg aan het oefenen met de kleding en kostuums, en het gaat steeds makkelijker! De meeste dingen heb ik zelf ontworpen, andere dingen zijn vanuit tutorials gemaakt en daarbij heb ik mijn eigen ingevingen toegevoegd.  

Girlscene-lezeres Astrid is ook een echte crea bea. Ze maakte prachtige portretten van Al Pacino, Hugh Laurie en Jack Sparrow. Wauw!

Ook lezeres Alicia is echt een tekentalent. Van katten tot prachtige stillevens, ze tekent eigenlijk van alles. Super creatief! 

Ik ben Erica en volg een opleiding op het Grafisch Lyceum in Rotterdam. De onderste tekening van Beyoncé heb ik op school gemaakt en is getekend in Photoshop. De andere tekening van Beyoncé heb ik met potlood getekend. De tekening van Rihanna is links nog een schets en rechts zie je hoe de tekening uiteindelijk is geworden. 

Ook lezeres Anne is echt een Crea bea. Ze stuurde deze prachtige tekeningen van Lorde en Rapunzel.

Welke creatie vind jij het mooist?  

Pin je crea bea inspiratie op Pinbook

Must reads 👀