Lifestyle

Binnenkijken bij Lauren Conrad

Als we iemand vertrouwen als het op stijl aankomt, dan is het Lauren Conrad wel. We hebben haar nog nooit op een modemisser betrapt, ze ziet er altijd fashionable uit. Ze heeft niet alleen een goede smaak qua kleding, maar ook qua interieur. Dat zagen we terug in het huis waar ze woonde tijdens The Hills. Inmiddels woont Lauren ergens anders en stiekem zijn we heel benieuwd hoe ze deze crib heeft ingericht. Gelukkig kunnen we dat ook zien, want de realityster heeft haar deuren voor ons geopend! 

We zouden het helemaal niet erg vinden om het leventje van Lauren te leiden. Ze heeft net een prachtige bruiloft gehad, ziet er altijd gelikt uit en ook haar huis is jaloersmakend mooi. Maar hé, sinds het niet mogelijk is om van leven te ruilen kunnen we ons wel laten inspireren door haar. De onderstaande kiekjes brengen ons weer op ideeën voor ons eigen huis. 

Lauren opende voor InStyle haar deuren om haar huis te laten vastleggen. Van een inloopkast waar zelfs Carrie Bradshaw jaloers op is tot een ruime woonkamer met chique meubels… Het huis van de realityster ziet er net zo prachtig uit als zijzelf. Dat hadden we niet anders verwacht! 

Over haar favoriete kamer: "De badkamer is mijn favoriete kamer. Het is lekker licht en ruim." 
Over haar keuken: "Mijn keuken is helemaal wit. Eten ziet er op de één of andere manier lekkerder uit op witte borden." 
Over haar walk-in-closet: "Ik heb gekozen voor glazen deuren zodat ik mijn garderobe altijd kan zien hangen. Het ziet er misschien een beetje chaotisch uit, maar ik weet waar alles hangt." 

Kijk mee naar Lauren Conrad's huis: 

Wat vind jij van Lauren's huis? Is het jouw smaak of zou jij het anders inrichten? 

Bron

Must reads 👀