Video Lifestyle

Behind the Girlscene-redactie: #41

9

Op Girlscene.nl zie je iedere dag artikelen, nieuwtjes en winacties verschijnen. Je weet waarschijnlijk ook wel wie de redactie vormen. Maar hoe gaat het er achter de schermen aan toe? Wat doen deze ladies heel de week op - en buiten - de redactie? Wij geven je elke week een sneak peek behind the Girlscenes, een dagboek vol met foto's van de activiteiten van afgelopen week!

Maandag
The news is out... Lieve Annemerel werkt niet meer bij Girlscene. Na drie hele mooie jaren was het tijd voor iets anders. Het was haar allerlaatste werkdag bij Girlscene, haar laatste nieuwtje ging over hoe seksscènes er in het echt aan toe gaan (hint: niet zo sexy als je denkt). Ook schreef ze haar afscheidsartikel, een rottig klusje want afscheid is nooit leuk! In dit artikel neemt Annemerel afscheid van jullie. Van ons nam ze op een andere manier afscheid, we spraken na werktijd af bij SLA met cadeautjes, eten, knuffels en heel veel verhalen. 

Ondanks dat het een soort van verdrietige dag was, moest er gewoon gewerkt worden. Renée is was de eerste Elite Model Look bootcamp in Spa Zuiver. Tien jongens en tien meiden worden klaargestoomd voor de grote finale die 15 oktober plaatsvindt in Amsterdam! Dit heeft ze allemaal vastgelegd met de camera, to be continued. 

Ook kwam de SLB'er van Vivian op het kantoor. Thari kon helaas niet op het kantoor zijn omdat ze ziek was. 


Het was Annemerel's laatste werkdag :( We gaan je zooooo erg missen Annie! 


Renée was aanwezig bij de bootcamp van Elite Model Look


Er werd hard gewerkt!


Lekker knuffelen een Philosophy kussen ;-)


Vivian kreeg stagebezoek!

Dinsdag
Het was rustig op de redactie, alleen Danique en Emma waren aanwezig. Thari was helaas nog steeds ziek, Renée en Vivian waren een hele dag druk bezig met filmen bij Vivian thuis. Jullie kunnen dus leuke video's van ons verwachten. Een video die je binnenkort terugziet is een tutorial van een vissengraatvlecht, gemaakt door Vivian. Waar de andere video die we hebben opgenomen over gaat, houden we nog even geheim! 

Op de redactie kregen we ondertussen hoog bezoek. Blijkbaar is de stoomboot al naar Nederland vertrokken, want niemand minder dan Sinterklaas kwam bij ons langs! Hij vertelde ons over een actie die we nog niet mogen verklappen. We hoefden in ieder geval niet mee in zak naar Spanje ;-). 

Heb je een dipje? Lees dan dit artikel met 50 dingen die AWESOME zijn, dat vrolijkt je vast op! 


Nu het kouder wordt krijgen we steeds meer zin in traditioneel eten als zelfgemaakte gehaktballen, appeltaart en... stoofpeertjes! Het assortiment wordt tijdelijk (vanaf 13 oktober tot en met 26 oktober) uitgebreid met zelfmaakpakketten waarmee je binnen no time een traditioneel maaltje op tafel tovert. Danique heeft dezelfde avond nog deze stoofpeertjes gemaakt :-). 


Girlscene kreeg (ja, nu al) bezoek van Sinterklaas


Renée en Vivian namen twee video's op!

Woensdag
Het was wederom een rustige dag op de Girlscene redactie! Vandaag waren alleen Danique, Renée en Vivian van de partij, omdat Thari nog steeds ziek is en Emma zoals altijd vrij is op woensdag. Er was in ieder geval genoeg te doen, want er moet onder andere nog een video van dinsdag bewerkt worden.

Maar de dag begon zoals gewoonlijk met twee nieuwtjes. Renée schreef over kinderhuwelijken en het allereerste glossy magazine voor de über kattenliefhebber. Daarna was het tijd om de video te editen. Ondertussen hield Danique zich bezig met heel veel mailtjes beantwoorden en artikelen inplannen voor de komende tijd. Vivian werkte verder aan tips om er budgetproof uit te zien en hoe je heerlijke karamel-chocolade taartjes maakt. Hmmm, je snapt waarschijnlijk wel dat we spontaan honger kregen! We kozen vandaag voor de verandering eens niet voor chocolade. ;-) Danique lunchte met crackers en avocado, terwijl Renée een salade at en Vivian ging voor een noedelsoep.

Tijdens de lunchpauze ging Renée ook nog even snel naar Zara om haar outfit voor de Elite Model Look finale compleet te maken. 15 oktober is het al zover dus dat betekent maar één ding... outfit stress! Gelukkig maken de heels de outfit nu eindelijk compleet. Voordat het zover is kun je hier trouwens nog de vlog van de Elite Model Look bootcamp terugkijken.


Vivian begon de dag met rijstpannenkoekjes


Renée bewerkt een video die in november online komt


Vivian lunchte vervolgens met noedelsoep


Danique en Emma hadden een gezellige koffiedate!


Renée's Zara schoenen voor de Elite Model Look finale

Donderdag 
Danique, Emma en Vivian waren aan het werk op de redactie. Renée was vrij en Thari lag nog steeds in haar ziekenbed. Er werd veel gefotografeerd; we zetten Vivian's nieuwe blouse op de foto, Danique en Emma werden vastgelegd om droogshampoo te testen. 

De postbode kwam ook weer langs met een pakketje (de beste man zegt inmiddels: "Alwéér een pakketje voor Hoofwijk"), dit keer ontvingen we hairsprays van Andrélon. Het merk komt met vier nieuwe hairsprays die bij jouw stylingwens aansluiten. Je ziet namelijk in één oogopslag voor welk eindresultaat de spray geschikt is: Fantastische Fixatie, Schitterende Glans, Spectaculaire Slag en Verrassend Volume. De hairsprays zijn vanaf nu te koop bij drogisterijen voor €4,19. 

Ook verbaasden we ons om de man die zichzelf in meer dan 15 celebrities heeft getransformeerd met behulp van make-up en we lachten om de awkward momenten die we meemaken tijdens het shoppen. Iemand aanspreken die er niet werkt bijvoorbeeld.... AWKWARDDDD! 


Er werden outfitfoto's gemaakt. Wat vind jij van deze oorbellen? 


We kregen een pakketje van Andrélon met nieuwe hairsprays


Deze groene nagellak van OPI is perfect voor de herfst! 

Vrijdag
Brrrr, wat was het koud 's ochtends! Danique en Vivian zaten te koukleumen op de fiets, Emma werkte een ochtend vanuit huis om twee nieuwtjes -waaronder een nieuwtje over een man in een vliegtuig die iets riep wat hij vooral niét had moeten doen- en de Gossip Girl(scene) te schrijven. 

De dag duurde iets korter dan normaal voor Emma, ze ging namelijk om 4 uur samen met Shelley en andere redactieleden naar Walibi Fright Night! Maar niet voordat ze een pitstop maakten bij de McDonald's om de magen te vullen voor het enge spookhuis en de spannende achtbanen. Er komt later nog een artikel over deze dag, houd Girlscene dus in de gaten als je wil weten hoe het personeel van EEN Media gegriezeld heeft ;-). 


In de ochtend fietste Vivian snel naar werk! Het was erg koud en zo kreeg ze het in ieder geval goed warm! Natuurlijk kom je op kantoor dan wel overhit aan...


Hoe mooi is de rode lippenstift van Danique? De lipstick is van L'Oréal (Blake Lively's variant) en je kunt 'm nu scoren en daarmee ook het goede doel steunen! Meer weten? Lees dan dit artikel over de speciale actie. 


Danique's lunch. Lekker en nog fotogeniek ook ;-)


Vivian was in de middag helemaal alleen op kantoor!

Volg Girlscene ook op Instagram: @Girlscene_nl
De Instagram-accounts van de redactie: @daniquehoofwijk @annemerelcom @emmanajade @reneemulckhuijse @vivijayanne en @shellepiep.

Until next week!
Liefs, Danique, Annemerel, Emma, Renée, Vivian, Thari en Shelley

LOVE dit artikel
3 meiden hebben deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

9 reacties

 • 4 jaar geleden jelisa_j

  Zelfde als hieronder, prachtige sjaal! Waar is die van?

 • 4 jaar geleden nouk21

  Welke OPI nagellak is dit?

 • 4 jaar geleden nariko

  Ooh Danique, je hebt precies de sjaal waar ik al zo lang naar op zoek ben!

  Zou ik misschien mogen weten waar je hem hebt gekocht? Dankje!

 • 4 jaar geleden Sanne_

  Leuk!

 • 4 jaar geleden kuzzz

  Deze zin is een beetje raar haha: Renée is was de eerste Elite Model Look bootcamp in Spa Zuiver.

 • 4 jaar geleden lucy

  die rode lippenstift is echt heel leuk! staat je ook goed Danique! ik heb namelijk dringend nieuwe lippesnstift nodig en ik zoek nog een goede ♥ btw een leuk artikel ♥

 • 4 jaar geleden Danique - hoofdredacteur Girlscene (redactie)

  Wat lief!! Thanks meiden X

 • 4 jaar geleden Selena

  Hele leuke artikel weer. En wat staat die lippenstift goed bij je, Danique!

 • 4 jaar geleden BrasilBeachSurf

  Danique staat egt goed met die rode lippestift wil hem ook kope ma spijtig da'k daar totaal ni mee sta haha

 1. 1