Beauty

Steun het goede doel met een L’Oréal lipstick!

We zijn dol op lipsticks, voor elke gelegenheid hebben we wel een favoriet. Op een normale dag gaan we voor een nude of lichtroze kleur, maar zodra de avond valt gaan we over op een opvallende rode kleur. Zo zijn jouw lippen echte eyecatchers! L'Oréal introduceert Collection Exclusive Pure Reds: een lipstickcollectie bestaande uit vier rode, matte tinten zodat elke vrouw de perfecte tint kan vinden! En er zit nog een voordeel aan deze lipsticks, als je een lipstick koopt dan steun je ook Free a Girl! Op 11 oktober plaatsen we allemaal een selfie met rode lippenstift op social media. Doe jij ook mee met de actie? 

Onlangs deed Girlscene's Danique een fotoshoot voor L'Oréal. Ze werd in de make-up gezet en kreeg een prachtige, witte outfit van H&M aan. Daarna was het tijd om te poseren voor de camera. Danique was niet de enige, negen andere redacteuren werden ook op de kiek gezet met knallende rode lippen. De prachtige rode lippenstift die ze op hebben komen uit de Exclusive Pure Reds collectie van L'Oréal. In deze collectie zit voor iedereen een perfecte rode lippenstift, voor jou dus ook! En het beste van alles is dat je bij aankoop van een lipstick ook het goede doel steunt. 

De fotoshoot is dus niet voor niks gedaan, we willen hiermee aandacht vragen voor Free a Girl en de speciale social media actie. Hieronder lees je hoe je mee kunt doen! 

Watch on YouTube

L’Oréal Paris en Free a Girl roepen jou op om samen een krachtig signaal af te geven tegen gedwongen prostitutie. Voor de meisjes die nu vast worden gehouden in bordelen en zelf dat signaal niet kunnen geven. De filosofie van L’Oréal Paris dat iedereen, ongeacht zijn of haar leeftijd, oorsprong of uiterlijk ‘het waard is’ sluit onvoorwaardelijk aan bij de missie van deze organisatie.

#omdatzijhetwaardis
Plaats morgen, zaterdag 11 oktober op Wereldmeisjesdag, een selfie met de rode lipstick van de Pure Reds Exclusive Collection van L’Oréal, met de hashtag #omdatzijhetwaardis. Hiermee geven we met zijn allen een duidelijk signaal af tegen kinderprostitutie! Daarnaast mag je ook een donatie doen op www.omdatzijhetwaardis.nl. Ook L’Oréal doet een flinke duit in het zakje van Free a Girl: van elke verkochte lipstick uit de Pure Reds Exclusive (hier te koop!) doneert L’Oréal een euro aan de stichting. Met de opbrengst kan Free a Girl nog meer meisjes uit bordelen bevrijden, opvangen en terug brengen naar hun wanhopige moeders. Kijk hier voor meer info over de actie en klik hier om rechtstreeks te doneren.

Support Free a Girl
– Lipstick uit de Pure Reds Exclusive collectie van L'Oréal
– Plaats een selfie
– Met de #omdatzijhetwaardis en mention met: @freeagirl
– Doneer op Freeagirl.nl  

Welke lipstick ga jij aanschaffen? Ga jij een selfie met #omdatzijhetwaardis plaatsen? Zo ja, vergeet dan niet om @girlscene_nl ook te taggen, we vinden het heel leuk om jullie foto's te zien! 

Must reads 👀